085 210 3004

Onze Orthopedisch Chirurgen

Onze Orthopedisch Chirurgen

Dr. Iprenburg werkte 27 jaar in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Hij opereerde er ruim 20.000 patiënten. Sinds 1977 opereert hij hernia operaties, eerst tijdens zijn opleiding aan de Orthopedische Universiteitskliniek in Bonn en later in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Innovatie loopt als een rode draad door zijn carrière.

Lees meer over Menno Iprenburg

Edwin Diepeveen (BIG: 99908881401) is orthopedisch chirurg en hij heeft zich gedurende zijn loopbaan gespecialiseerd in de wervelkolomchirurgie met de focus op minimaal invasieve behandelingen. Minimaal invasief betekent dat je gedurende een operatie zo weinig mogelijk “schade” aan het omringende weefsel maakt (denk aan huid, spier en botweefsel) maar een zo maximaal mogelijk resultaat bereikt.

Lees meer over Drs. Edwin Diepeveen

Adam Swets (BIG: 79052016701) is als rug-specialist opzoek naar de toekomst in zijn vak. Hij kiest eerder voor iets nieuws dan gewoon standaard. Mogelijk door zijn achtergrond vraagt hij zich af of een techniek anders en beter kan. Sinds 2011 ontwikkelde hij zich vooral in de minimaal invasieve rug chirurgie. Inmiddels heeft hij meer dan 10 jaar ervaring in het geven van chirurgische behandeling waarbij wordt gekozen voor de minst belastende benadering voor het lichaam en voor het meest efficiënte herstel proces. Inmiddels heeft hij bijna 2.000 minimaal invasieve rugoperaties uitgevoerd.

Lees meer over Adam Swets

Kon de testimonial niet laden