085 210 3004

Een nekhernia

Alles over een nekhernia: van klachten en behandeling tot operatie.

Nekhernia informatie:

Nekhernia symptomen

Klachten nekhernia

Nekhernia behandeling

Nekhernia operatie

Opname, herstel en nazorg

Nekhernia behandelingen

Een nekhernia operatie wordt bij Herniakliniek uitgevoerd met de innovatieve full endoscopische decompressie-techniek: iLESSYS. Met deze techniek is de incisie, oftewel het sneetje in uw nek, minimaal en zal de hersteltijd ook korter zijn.

Via röntgenbeelden bepaalt de chirurg de locatie van de wervel en de weg te halen verdikking. De chirurg, Adam Swets (BIG: 79052016701) of Edwin Diepeveen (BIG: 99908881401), brengt via de nek een naald naar binnen en we plaatsen de naald tussen de wervels door op de lamina (bindweefsel). Over de naald wordt een steeds dikker buisje geschoven, net zo lang totdat het buisje groot genoeg is voor een endoscoop met camera en verschillende instrumenten.

Vraag om vrijblijvend advies

Wilt u weten of uw nekhernia verholpen kan worden met een operatie? Vul vandaag nog het diagnoseformulier in. Doe dit zo volledig mogelijk en u krijgt gratis en vrijblijvend een advies op maat.

Vul het Diagnoseformulier in 

Daarom Herniakliniek

  • Geen wachttijd en ook een medische team met veel ervaring
  • Verzekerde zorg | Vergoeding uit uw basisverzekering
  • De meeste full-endoscopische wervel-operaties in Nederland
  • Specialist in PTED- en iLYSSES-technieken voor rug en nek
  • Tevreden patiënten geven een waardering van 9,2

Vrijblijvend behandeladvies

In drie stappen snel resultaat:

Stap 1 – Diagnose

Vul het diagnoseformulier in en beschrijf daarbij zo gedetailleerd mogelijk uw klachten. Wij bespreken uw gegevens in ons team. We bellen u daarna met een gratis en vrijblijvend behandeladvies op.

Naar Diagnoseformulier

Stap 2 – Consult

U krijgt een behandeladvies toegestuurd. Daarna kunt u op korte termijn een consult aanvragen om u te laten informeren. Wilt u daarna een endoscopische operatie? Dan bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden.

Stap 3 – Behandeling

De operatie kan snel plaatsvinden. Op de dag van de operatie meldt u zich in de kliniek. De voorbereiding duurt een uur, de operatie zelf neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Zo’n twee uur later loopt u pijnloos de kliniek weer uit!

Veel gestelde vragen

Kon de testimonial niet laden