085 210 3004

Chirurg Drs Edwin Diepeveen, orthopedisch wervelkolomchirurg

Edwin Diepeveen (BIG: 99908881401) is orthopedisch chirurg en hij heeft zich gedurende zijn loopbaan gespecialiseerd in de wervelkolomchirurgie met de focus op minimaal invasieve behandelingen. Minimaal invasief betekent dat je gedurende een operatie zo weinig mogelijk “schade” aan het omringende weefsel maakt (denk aan huid, spier en botweefsel) maar een zo maximaal mogelijk resultaat bereikt. De voordelen zijn duidelijk; kleinere wonden en dus weinig littekenweefsel, weinig bloedverlies, minder spierschade, sneller herstel en geen of nauwelijks infecties.

  • Na zijn studie geneeskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam, welke hij in 2007 heeft afgerond, is dokter Diepeveen begonnen aan de opleiding tot algemeen orthopedisch chirurg.
  • Tijdens zijn opleiding tot orthopedisch chirurg heeft dokter Diepeveen (BIG: 99908881401) twee jaar gewerkt binnen de afdeling orthopedie en wervelkolomchirurgie van het St. Willibrord ziekenhuis in Duitsland, alwaar de wervelkolomchirurgie zijn bijzondere interesse heeft gewekt. Binnen deze afdeling heeft dokter Diepeveen reeds grote kennis en operatieve vaardigheden verworven.
  • Na zijn opleiding tot orthopedisch chirurg is hij gaan werken in het Amphia ziekenhuis in Breda als fellow wervelkolomchirurgie. Gedurende één jaar heeft hij zich in het Amphia ziekenhuis volledig toegelegd op alle facetten van de wervelkolomchirurgie zoals operaties aan lage rug bij hernia’s, stenoses, of spodylolisthesis (afglijdende wervels) alsmede operaties aan de lage rug bij trauma’s en operaties aan de nek zoals bij nekhernia’s en trauma’s.
  • Na zijn fellowship en functie van chef de Clinique in Breda, is dokter Diepeveen (BIG: 99908881401) gaan werken in een gespecialiseerde kliniek voor minimaal invasieve wervelkolomchirurgie alwaar hij zijn expertise op dit gebied heeft kunnen vergroten en veel heeft mogen toepassen.
  • Na ca 2 1/2 jaar kliniek is dokter Diepeveen (BIG: 99908881401) gaan werken in het ziekenhuis Gelderse Vallei waar hij verantwoordelijk is voor de wervelkolomchirurgie binnen het ziekenhuis en bouwt hij samen met zijn collega Swets aan innovatieve behandelingen binnen de muren van het ziekenhuis.
  • Naast zijn werk als arts en orthopedisch chirurg gedurende zijn periode dat hij in de gespecialiseerde kliniek heeft gewerkt, heeft dokter Diepeveen een speciale bedrijfskunde opleiding voor medici genoten. Na 2,5 jaar studie mag hij zich naast orthopedisch chirurg ook Master of Business noemen. Door het volgen van deze opleiding heeft dokter Diepeveen meer zicht in alle processen binnen de gezondheidszorg en kan zonodig beter aanpassingen doorvoeren.

Lees hier het complete CV van Drs. Edwin Diepeveen (BIG: 99908881401)

Door zijn uitgebreide medisch kennis en ervaring op het gebied van de minimaal invasieve wervelkolomchirurgie alsmede zijn genoten Master of Business-opleiding is dokter Diepeveen (BIG: 99908881401) een enorm toegevoegde waarde voor Iprenburg Herniakliniek.

Iprenburg Herniakliniek – Topzorg in een prachtige omgeving

Iprenburg Herniakliniek is gevestigd in het schitterende Hospitaal Veenhuizen te Veenhuizen (Drenthe). Klik hier voor de routebeschrijving naar Iprenburg Herniakliniek.

Iprenburg Herniakliniek is een instelling voor medisch specialistische zorg vallend onder de wet WTZI. Op 31 mei 2007 heeft het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Agentschap CIBG, Unit Toelating Zorginstellingen, op grond van artikel 5, eerste lid van de WTZI aan de Stichting Spine Care, statutair gevestigd te Tynaarlo vergunning verleend.

Kon de testimonial niet laden