085 210 3004

Korte wachtlijst en wachttijden hernia operatie

U kunt bij Iprenburg Herniakliniek zeer snel behandeld worden aan uw rughernia. Onze wachttijd is kort: als u dat wilt, kunt u al binnen enkele weken worden geholpen. In overleg kan dit soms al sneller.

Om een goed voorlopig behandeladvies te krijgen, is het vaak niet nodig om ons spreekuur te bezoeken. Op basis van een door u ingevuld diagnoseformulier en een recente MRI, kunnen wij in de meeste gevallen snel een diagnose stellen. U krijgt vervolgens via e-mail een advies of een behandeling bij Iprenburg Herniakliniek voor u zinvol is. Dit advies is kosteloos.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een hernia operatie?

Er kan pas een juiste diagnose van een hernia gesteld worden door een combinatie van de voorgeschiedenis, de klachten, een neurologisch/orthopedisch onderzoek en na bestudering van een recente MRI-scan. Wilt u zich laten behandelen door Iprenburg Herniakliniek, dan mag deze scan niet ouder zijn dan zes maanden.

Vrijblijvend behandeladvies

Wanneer u op basis van het voorlopige behandeladvies gezien wilt worden door een specialist van Iprenburg Herniakliniek, dan kunt u contact opnemen met onze kliniek. We maken dan op korte termijn een afspraak met u voor een uitvoerig neurologisch en orthopedisch onderzoek. Op basis hiervan en een nauwkeurige bestudering van uw MRI stellen we een definitieve diagnose. 

De zorg die wij aanbieden wordt vanuit de basisverzekering vergoedt. Er is altijd een verwijzing nodig van een andere arts om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Kon de testimonial niet laden