085 210 3004

Contact voor behandeladvies hernia operatie

Om een goed behandeladvies te krijgen, is het vaak niet nodig om ons spreekuur te bezoeken. Op basis van een door u ingevuld diagnoseformulier en een kopie van een recente MRI die niet ouder mag zijn dan 6 maanden kunnen wij snel een voorlopige diagnose stellen. U krijgt vervolgens telefonisch of via e-mail een advies of een behandeling bij Iprenburg Herniakliniek voor u zinvol is. Dit advies is kosteloos.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u het diagnoseformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen en indien mogelijk de conclusie uit het MRI-verslag over te nemen. Het invullen van het formulier vraagt ongeveer tien minuten van uw tijd.

Wanneer u op basis van het voorlopige behandeladvies gezien wilt worden door dr. Iprenburg van Iprenburg Herniakliniek dan kunt u contact opnemen met onze kliniek. We maken dan op korte termijn een afspraak met u voor een uitvoerig neurologisch en orthopedisch onderzoek. Op basis hiervan en een nauwkeurige bestudering van uw MRI stellen we een definitieve diagnose.  U ontvangt hiervan altijd een uitgebreid medisch verslag en indien nodig een behandelplan. Mocht u een hernia of foraminale stenose (een vernauwing) hebben die via de PTED techniek kan worden verholpen, dan kan de operatie altijd snel plaatsvinden. U heeft in principe geen verwijzing van uw huisarts nodig voor een consult.

Heeft u andere vragen of opmerkingen?

Vult u dan onderstaand contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze kliniek bevindt zich in Hospitaal Veenhuizen dat gelegen is in Veenhuizen in Drenthe.

Kon de testimonial niet laden