085 210 3004

Contact voor behandeladvies hernia operatie

Om een goed behandeladvies te krijgen, is het vaak niet nodig om ons spreekuur te bezoeken. Op basis van een door u ingevuld diagnoseformulier en een kopie van een recente MRI die niet ouder mag zijn dan 6 maanden kunnen wij snel een voorlopige diagnose stellen. U krijgt vervolgens telefonisch of via e-mail een advies of een behandeling bij Iprenburg Herniakliniek voor u zinvol is. Dit advies is kosteloos.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u het diagnoseformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen en indien mogelijk de conclusie uit het MRI-verslag over te nemen. Het invullen van het formulier vraagt ongeveer tien minuten van uw tijd.

Wanneer u op basis van het voorlopige behandeladvies gezien wilt worden door dr. Iprenburg van Iprenburg Herniakliniek dan kunt u contact opnemen met onze kliniek. We maken dan op korte termijn een afspraak met u voor een uitvoerig neurologisch en orthopedisch onderzoek. Op basis hiervan en een nauwkeurige bestudering van uw MRI stellen we een definitieve diagnose.  U ontvangt hiervan altijd een uitgebreid medisch verslag en indien nodig een behandelplan. Mocht u een hernia of foraminale stenose (een vernauwing) hebben die via de PTED techniek kan worden verholpen, dan kan de operatie altijd snel plaatsvinden. U heeft een verwijzing van uw huisarts nodig voor een consult.

Heeft u andere vragen of opmerkingen?

Vult u dan onderstaand contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Onze kliniek bevindt zich in Hospitaal Veenhuizen dat gelegen is in Veenhuizen in Drenthe.

Kon de testimonial niet laden