085 210 3004

Van de hel in de hemel

2 april 2018

Van de week las ik de recensie van het pas uitgekomen boek van dr. Iprenburg  “Rugpijn, hernia of spit, hoe kom ik er vanaf?” Daarop heb ik direct het boek besteld via www.bol.com. Vervolgens dacht ik inmiddels is het bijna 9 jaar geleden dat ik geopereerd ben en nog altijd heel tevreden.,,,,,dat wilde ik nog even laten weten via de review die ik ooit eerder schreef.

In 2009 kwam ik na 4 maanden helse pijnen en lange wachttijden in het ziekenhuis, via het internet terechtgekomen bij Dr. Iprenburg. Binnen één week, na consult, werd ik geopereerd.
Na 2 uur pijnvrij en op weg naar huis met korset en een stappenplan voor de komende 6 weken. Thuis nog 2 keer telefonisch consult van dr. Iprenburg of alles goed ging.
Nou en of het goed ging, het was fantastisch! Een 6 sterren plus behandeling, ik ging voor een operatie maar door het enthousiasme van dr.Iprenburg leek het of ik op een feestje kon komen, met als resultaat het stoppen van de ondraagbare pijnen in mijn benen en rug. Sindsdien beveel ik iedereen die last heeft van een hernia om contact op te nemen met  Iprenburg Herniakliniek!

Kon de testimonial niet laden