085 210 3004

Uitmuntend

29 april 2019

Sinds maart 2018 had ik pijn in mijn linker bil die uitstraalde naar mijn linker been.
Fysiotherapie en pijnstillers brachten geen verlichting. Verwijzing naar de orthopeed volgde. Het bleek een hernia te zijn L4-L5. Er waren 3 behandelopties niets doen-pijnpoli-en als sluitstuk operatie. Als arts had ik patienten gekeurd die na een reguliere hernia operatie nog veel meer klachten hadden gekregen . Behandelingen op de pijnpoli boden geen soelaas, de pijn en nachtelijke krampen in het linker been namen toe, Het was intussen begin november 2018. Ik zag aankomen dat de volgende stap een herniaoperatie zou zijn maar dat die pas na de feestdagen zou kunnen plaats vinden. Voor iedere nieuwe stap is immers ook weer een wachttijd. Surfend op internet kwam ik de Iprenburgkliniek op het spoor.
De vele positieve testimonials riepen ook de nodige vragen op, maar het eerste consult maakte een zeer gedegen indruk, Er werd voor het eerst een krachtsverlies in de linker voorvoet geconstateerd en op de MRI was een druppel zichtbaar die op de zenuwwortel drukte en de pijn veroorzaakte. Binnen een week was ik geopereerd en van de pijn en loopstoornissen verlost. Het operatie team werkte als een geoliede machine over elke stap was nagedacht. Ook de nazorg bleek goed geregeld.
Ik heb Dr. Iprenburg leren kennen als een gedreven orthopedisch chirurg, die zeer transparant te werk gaat. Ik kreeg een papier mee met zijn big-registratienummer, een rapport van de visitatiecommissie een vergunning van de kliniek en zelfs een kostenplaatje van de operatie De operatie zelf was op een stickje opgenomen zodat ik die thuis op mijn computer kon bekijken. Zowel medisch technisch als qua bejegening is er niets aan te merken op het team van de herniakliniek, alleen maar lof. Vandaar de term uitmuntend

Kon de testimonial niet laden