085 210 3004

Pijnvrij en zeer goed verzorgd.

16 juli 2018

Over een wat langere tijd kwam en ging er een hernia in mijn onderrug totdat het zo erg werd dat er iets moest gebeuren. Bezoeken bij reguliere doctoren gaven veel onzekerheden, referenties waren er nauwelijks en het enige wat mij wel vertrouwen gaf door een contact 6 jaar geleden was Dr. Iprenburg, dit leek ons de beste optie.
De Deskundigheid en de zorg dat voelde als een warm bad van zekerheid en dat is precies zo uitgekomen. Binnen 2 weken was alles rond en meteen na de operatie pijnvrij, nog een paar dagen wat ongemak tenslotte moet de wond genezen en nu kan ik straks beginnen met de oefeningen om alle spieren weer te versterken en de rug te laten wennen aan het dagelijkse leven.
Ik ben Dr. Iprenburg en zijn team veel dank verschuldigd en ben zeer blij dat ik de enige juiste keuze heb gemaakt. Ik vertel mijn verhaal aan iedereen die interesse heeft en ook deze problemen meemaakt.
Dus Dr. Iprenburg en het totale team van artsen en medewerkers zeer veel dank voor het meevoelen, de voorlichting, de ingreep zelf en de bijzonder fijne sfeer die oh zo hard nodig is als jet iets mankeert.
Dank U wel.

Kon de testimonial niet laden