085 210 3004

Je ogen stralen weer!

4 februari 2018

Na 8 maanden pijn eindelijk weer pijnvrij.
Het waren 8 lange maanden van pijn, fysio, krachttraining, pijnblokkades en onderzoek met heel weinig tot geen resultaat. Na 8 maanden kwam er mentaal een breekpunt. Ik bemerkte dat de pijn in alles beslag van mij nam. Huilend vanuit de auto heb ik gebeld naar de Iprenburg Herniakliniek. Uiterst vriendelijk en begripvol werd ik te woord gestaan. De volgende dag kon mijn MRI al worden bekeken en kreeg ik de uitslag dat de hernia op L-S1  niveau goed te opereren zou zijn. De week erop kon ik terecht in de kliniek en na onderzoek en uitgebreide toelichting op de operatie zou ik de week erop al geopereerd kunnen worden. Met enige spanning ging ik naar de kliniek voor de operatie. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en geopereerd. De spanning die ik daarvoor had was achteraf echt niet nodig. Na 2 uur liep ik met royale passen de deur uit. Ongelooflijk de pijn die ik hiervoor een 8 gaf was weg!
Ik ben nu in de tweede week van mijn herstel. Loop overdag alweer buiten en bouw deze momenten uit. Ik hou mij aan het protocol zoals voorgeschreven, want een terugkeer van een hernia wil ik absoluut voorkomen. Volgende week ga ik mijn wereld weer wat vergroten en af en toe eens naar mijn werk en weer autorijden en fietsen.
Je ogen stralen weer roepen de mensen in mijn omgeving. En zo voel ik het ook. Mijn ogen spiegelen dat wat ik voel. Ik ben de kliniek heel erg dankbaar voor hun bijzonder goede mentale begeleiding, voor de kwaliteit van opereren en de goede zorg in het algemeen. Nu weer genieten van een fijne toekomst.
Heel hartelijk bedankt.

Kon de testimonial niet laden