085 210 3004

De Nederlandse gezondheidszorg mag een voorbeeld aan de Iprenburg herniakliniek nemen

24 oktober 2017

Beste Dr. Iprenburg,

Ik wil u nogmaals hartelijk danken voor het adequaat, snel en vooral zorgzaam handelen van u en uw team. De Nederlandse gezondheidszorg mag een voorbeeld nemen aan een kliniek, met zo’n persoonlijk karakter, als de uwe!

Vanaf het eerste contact ben ik zeer persoonlijk begeleid.
Donderdag 7 september stuurde ik mijn MRI in. Vrijdag werd ik gebeld waarna ik maandag meteen op consult mocht komen. Gezien het feit dat de autorit erg belastend was, is overeengekomen dat ik de volgende dag meteen geopereerd kon worden. De nacht hebben we in het hotel “Bitter en Zoet” doorgebracht. Dit hotel ligt op hetzelfde terrein wat erg prettig is.
Het team rondom dokter Iprenburg is hecht en je merkt dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Naast een vakkundige en persoonlijke benadering beschikken ze ook over een welkome dosis humor.
Het is nu precies 6 weken geleden dat ik geopereerd ben. Na de operatie kon ik direct zelfstandig, rechtop en pijnvrij door de zaal lopen. Drie weken geledenen liep ik al, verdeeld over de dag, ruim 10 kilometer. Onvoorstelbaar en werkelijk fantastisch aangezien ik de dagen voor de operatie voornamelijk op handen en knieën doorbracht of in bed lag. Inmiddels fiets ik ook weer en mag ik vandaag starten met de oefeningen die ik mee heb gekregen om mijn core stability op te bouwen.
Mijn kinderen en man zien weer een vrolijke moeder die hard werkt aan haar herstel, blij is weer grip te krijgen op haar leven en genieten kan.

Nogmaals enorm bedankt!

Eva Meyer

Kon de testimonial niet laden