085 210 3004

Na 23 jaar rugklachten nu weer vertrouwen in de toekomst

29 augustus 2014

Op mijn 15e geopereerd aan een hernia op L4/L5 op de klassieke wijze. Daarna nooit meer pijnvrij geweest (23 jaar lang) Nu 3 jaar lang rondgelopen met een hernia op L3/L4, mijn angst voor opereren was groter dan de angst om de pijn te moeten accepteren. Totdat 10 weken geleden de kracht uit mijn linkerbeen verdween en er geen andere optie meer was dan opereren. Gelukkig heb ik mij verdiept in de mogelijkheden en heb gegokt op de behandeling van dokter Iprenburg. Achteraf is dat geen gok gebleken maar een zeer wijs rationeel besluit.

Ik kan het nog steeds niet voorstellen dat er zo’n groot verschil zit tussen deze wijze van behandeling en de klassieke. Een hernia kan altijd terugkomen, dat is voor iedere herniapatient een angst. maar doordat deze methode zo weinig impact heeft op de rest van je lichaam, ( spieren, weefsel, huid, etc) kan je er alleen maar mee winnen.

Daarnaast is het anesthesieteam zo afgestemd op elkaar en jou als patient, mijn complimenten.

Ik hoop dat u door het lezen van deze testimonial, nog beter u keuze kunt maken, want deze operatie mag niemand onthouden worden. Dus laten we hopen dat hij snel vergoed wordt, en de ontwikkeling in Nederland meer deze kant op gaat.

Kon de testimonial niet laden