085 210 3004

Mijn ervaring

8 september 2015

vier juni ben ik geopereerd en dat had nogal wat voeten in de aarde; ik ben ms patiënt en al een jaar liep ik nog slechter dan ik normaal al doe, totdat de neuroloog waar ik eens per half jaar kom, voor controle inzake mijn ziekte zei: die verslechtering heeft niets met ms te maken maar is een hernie, een stenose en haast is geboden (omdat ik al een half jaar vrijwel niet meer liep om van de pijn maar niet te spreken). In het ziekenhuis waar ik voor mijn ms kom zou een operatie te lang op zich laten wachten dus ben ik verder gaan kijken en dan zie je hoe lang de wachtlijsten zijn.
De hernia kliniek in Ede was een optie ware het niet dat zij op het laatste moment er toch vanaf zagen, er was geen IC en dorsten het niet aan u moet weten dat men daar onder algehele narcose opereert en in mijn geval zagen ze dat niet zitten, jammer dat ze dat niet direct gezegd hadden.
Achteraf ben ik daar blij om want zo kwam ik in Veenhuizen bij dr Iprenburg terecht en wat een verademing . De kliniek is goed georganiseerd de patiënt staat centraal en je merkt dat dr Iprenburg weet waar hij het over heeft zonder te overdrijven. De operatie kon snel plaats vinden en zijn team heeft zich goed geïnformeerd bij “mijn” neuroloog . De operatie vindt plaats met plaatselijke verdoving , ik kan u zeggen dat de pijnbestrijding optimaal is , om acht uur de kliniek in en om één uur al weer buiten de operatie zelf duurt anderhalf uur maar dat ontgaat je door de pijnbestrijding je bent wat zweverig en de aneshesist wijkt niet van je zijde. Na de operatie moet je goed de richtlijnen volgen en het resultaat is fantastisch en men krijgt nog een boek ook over de sociaale geschiedenis van Nederland en met name Veenhuizen ook dit laat zien hoe menselijk dr Iprenburg en zijn team de patient behandelt.
Helaas wordt deze behandeling nog steeds niet vergoed door de verzekering jammer want de voordelen zijn groot : sneller herstel gewoon thuis, minder pijn, geen lange wachttijden en een heel goed team wat ook na de operatie contact houdt met de patiënt.

Kon de testimonial niet laden