085 210 3004

Ik kan terugkijken op een zeer succesvolle operatie en ben weer volledig hersteld.

1 juli 2014

Zondag 29 juni 2014. Inmiddels alweer een jaar geleden ben ik geopereerd aan een hernia L5-S1 in de Rugkliniek van Dr Iprenburg.

Na een periode van hevige zenuwpijnen in linkerbeen en verlammingsverschijnselen in voet via allerlei ziekenhuisonderzoeken (MRI-scan) en pijnbehandelingen zonder resultaat uiteindelijk bij de Herniakliniek terechtgekomen. Ondanks de lange reisafstand heb ik er geen moment spijt van gehad.

Vanwege de uitvalsverschijnselen en de constatering door Dr. Iprenburg  van een sequester werd een acute operatie geadviseerd, die daags na het eerste consult ook heeft plaatsgevonden.

Na de operatie waren de zenuwpijnen verdwenen, maar de verlammingsverschijnselen waren als gevolg van de hardnekkige hernia nog aanwezig. Dr Iprenburg gaf mij echter het vertrouwen dat zich dit binnen afzienbare tijd zou herstellen. Na een periode van revalidatie en fysiotherapie kan ik terugkijken op een zeer succesvolle operatie en ben ik weer volledig hersteld.  

Hiervoor wil ik Dr. Iprenburg en zijn team nogmaals hartelijk danken en … bij deze ook nog van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag afgelopen week.

Ruud Daenen

Kon de testimonial niet laden