085 210 3004

Ik durf weer naar de toekomst te kijken

30 juni 2014

Zondag 2 februari 2014.

Ruim anderhalf jaar geleden kwam ik in contact met rugkliniek Iprenburg door het invullen van het pijnformulier.

Waar ze in de reguliere zorg geen diagnose konden stellen en geen oorzaak konden vinden voor mijn blijvende pijnklachten, werd er door het invullen van de pijnformulier en het opsturen van de MRI scans meteen de juiste diagnose gesteld. Ik bleek dus al anderhalf jaar met een recidief hernia rond te lopen (18 maanden daarvoor ben ik namelijk geopereerd in een regulier ziekhuis aan een hernia L5/S1). Anderhalf jaar lang ben ik van het kastje naar de muur gestuurd en liep ik bovendien dagelijks met enorme pijnklachten.

Bij rugkliniek Iprenburg werd er na de diagnose meteen een behandelplan opgesteld en kon ik binnen zeer korte tijd geopereerd worden.

Na een zeer geslaagde operatie kon ik direct het verschil merken en kon ik starten met revalideren.

Ook tijdens het revalidatietraject werd ik zeer goed begeleid door het team van rugkliniek Iprenburg.

Nu ruim anderhalf jaar later kan ik zeggen dat ik volledig hersteld ben. In de reguliere zorg was mijn hoop hierop allang opgegeven en werd mij verteld dat ik hier maar mee moest leren leven en bovendien moest ik dagelijks veel pijnstillers gebruiken.

Door rugkliniek Iprenburg heb ik mijn leven weer op kunnen pakken, mijn baan kunnen behouden en bovendien durf ik weer naar de toekomst te kijken zoals het leven van een 30 jarige hoort te zijn.

Het is alleen erg dat de zorgverzekeraars deze zorg waarbij de patient weer patient is geworden en waarbij de oorzaak behandeld kan worden niet vergoed wordt. 

Ik hoop dat meer mensen die met klachten rondlopen de weg naar rugkliniek Iprenburg weten te vinden en de toekomst weer zonnig inzien.

 Hierbij wil ik nogmaals mijn dank tonen aan het hele team van rugkliniek Iprenburg voor het gehele behandeltraject.

Nand Notten

Kon de testimonial niet laden