085 210 3004

Ik ben weer wie ik was!

13 juli 2017

Verhaal van Arnoud Feijtel

Bijna 2 jaar geleden kreeg ik een hernia die operatief behandeld werd door de Bergman kliniek in Naarden. Met succes , ik had daarna ruim een jaar geen klachten. In december diende de volgende hernia zich aan en natuurlijk was mijn eerste gang naar de Bergman kliniek. De zenuwpijn werd veroorzaakt door gevormd littekenweefsel en bij een nieuwe operatie zou er ook weer nieuw littekenweefsel ontstaan. Geen ingreep, gewoon met pillen weggestuurd. Ik kon mijn werk (schoonmaak) niet meer verrichten. De pijn nam toe en ik ging naar de pijnpoli in Almere, maar de blokkade hielp niet. Het gebruik van oxycontin liep op naar 80 mg. Ook slikte ik behoorlijk amitriptyline. De pijn nam steeds toe.
In april bezocht ik een neuroloog in het Flevoziekenhuis. Hij liet een MRIscan maken , zag de toestand in mijn rug maar wist ook geen oplossing. In overleg met hem ging ik naar de Maartenskliniek in Nijmegen en ik verkeerde in de veronderstelling dat zij mij daar wel konden helpen.
Weer nul op het rekest, de neurologe durfde mij niet te opereren. Bang voor schade. Boos en teleurgesteld was ik. Via een kennis kwam ik diezelfde middag nog aan het adres van de herniakliniek van dr. Iprenburg in Veenhuizen. Ik belde en de week daarop kon ik als terecht, nadat ik alle relevante gegevens naar hen opgestuurd had.
Dr. Iprenburg besloot mij die week daar na te opereren door middel van een endoscopische hernia operatie. Dat was op 1 juni. Ik ging er als een wrak heen na een lange tijd met pijn en met een hoge dosis morfine in mijn lijf. Na de operatie was de pijn verdwenen en nu 10 dagen later ben ik afgekickt van de medicijnen.
Ik ben weer wie ik was.
Ontzettend blij en dankbaar voor deze mogelijkheid!

Kon de testimonial niet laden