085 210 3004

Heel Blij

11 januari 2018

Hernia l5 S1
Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg site terecht. Snel formulier ingevuld en dvd opgestuurd en werd snel uitgenodigd voor een consult.
Voor ons dik twee uren rijden naar Drenthe. Na een duidelijk consult. Waarin dokter Iprenburg aangaf. Ik weet niet zeker of ik van al je klachten af kan helpen. Denk er goed voor na. Wat je besluit, aangezien je het zelf moet betalen

Maar had al voor mezelf besloten om me daar te laten opereren. Het leek mij de vriendelijkste methode.
Ik had alleen de pech. Het apparaat was stuk en ze gingen meteen de operatie kamer opknappen. Het duurde even voordat ik geholpen kon worden. Eind november was de bedoeling. Had natuurlijk gehoopt dat de hernia van zelf zou terug trekken. Maar helaas. De klachten werden alleen maar meer.
Omdat het zover rijden was.,we hadden een overnachting geboekt bij bitter en zoet.
De dag van de operatie. Ik was super gespannen. Dat hoort er ook bij (gezonde spanning?;)
Maar werd meteen gerustgesteld. Echt bevlogen mensen, er wordt echt kei hard gewerkt. Tijdens de operatie heb ik Kees ze hand vastgepakt en niet meer losgelaten! Echt heel fijn. Nog dank daarvoor. De operatie gaat best snel en je wordt goed verdooft. Daardoor ging ik heel veel praten/ ratelen.
Ik zou het zo weer doen de operatie. Valt echt reuze mee. Ik was echt heel gespannen
Na twee uur mag je naar huis ik had gehoopt dat ik meteen van de pijn af zou zijn helaas. Voelde wel meteen dat ik beter kon lopen.
Het herstel viel me toch een beetje tegen. Had ook de reviews gelezen. Na zes weken je leven oppakken. Zat er voor mij niet in.
De eerste twee weken alleen lopen, staan en liggen. En dan mag je het zitten rustig opbouwen. Maar ik had nog steeds last van me hiel. tintelingen.
Toch een aantal keer contact gehad met de kliniek. Toen toch maar gestart met pijnmedicatie voor de zenuwpijn.
Na ruim zes weken voel ik iets verbetering. Ik hou contact met de kliniek om me herstel in de gaten te houden. Dokter Iprenburg maakt zich geen zorgen. Het heeft even langer de tijd nodig. Dat stelt me gerust.
Ik ga van de week wel starten bij een revalidatiekliniek zodat zij mij de goede weg kunnen leiden. Ik heb best een zwaar beroep waarschijnlijk doe ik iets verkeerd qua houding. Hopelijk kunnen hun mij daar in corrigeren.
Het is uiteindelijk best een lang verhaal geworden. Maar ik had me even verkeken op het herstel.
Maar ik zou nog steeds voor deze methode kiezen! Tot zover hartelijk dank aan alle medewerkers van de kliniek. Je wordt altijd netjes te woord gestaan. En je krijgt altijd een reactie van ze. Echt super!

Kon de testimonial niet laden