085 210 3004

Geweldig..geen pijn meer.

10 maart 2015

Op 21 oktober ben ik geopereerd door Menno , en zijn geweldige team.
In 2012 kreeg ik mijn eerste hernia, oh wat doet dat verschrikkelijk zeer. Ik kreeg morfine oxycodon valium enz. Het hielp minimaal , na twee maanden weer gaan werken , maar bleef last van mijn rug houden. Fysio , chriropractor , osteopaat etc, het hielp maar even. In juli 2013 kwam hernia nummer 2 , dit maal was de pijn nog erger , en had er een alvleesklierontsteking bij, dus dat werdt 4 dagen ziekenhuis. Eenmaal thuis kreeg ik weer morfine en dezelfde zooi. Maar het werdt erger de pijn in me been was niet te houden , elke ochtend voor 2 maanden lang lag ik 4 uren over de salontafel heen, dat was de enige manier dat t vol te houden was. Belde ik de huisarts , wilde hij me antidepressiva voorschrijven, kwam dus weer in het ziekenhuis terecht met pijnbestrijding. Mri scan wees een grote hernia uit , maar toch weer naar huis met 200 morfine. Verslaafd was ik aan t eind van het liedje dus dat werdt afkicken. Toch weer aan het werk gegaan maar de pijn bleef in mijn been.
Het ziekenhuis in de kliniek in ede wilden mij niet opereren , dus kom 4 uurtjes werken daarna half krom uit auto met veel pijn op de bank.
Toen ben ik bijn iprenburg terecht gekomen want ik ben 34 en wil nog wel wat leven !
In. 1 woord fantastisch !!! Ik kan nou al 6 uurtjes werken en ben het nou aan t opbouwen dat ik van de zomer weer kan knallen ( horeca ). Ik ga naar de bioscoop , ik kan schoonmaken boodschappen stappen werken allemaal op 1 dag !! En t gaat super !! Ik heb letterlijk een paar x gehuild van geluk!
Ik wil het team en Menno en Veronique en natuurlijk lieve Kees die me hand durende de operatie nogmaals hartelijk bedanken !! Zoals er velen dit hier al zeggen; ik heb mijn leven terug !!
Linda

Kon de testimonial niet laden