085 210 3004

Dankbaar!

17 november 2016

Op 13 oktober 2016 ben ik geholpen aan een hernia L3-L4. Hiervoor liep ik ruim een half jaar met zenuwpijn in heup en been, welke steeds erger werd o.a.na een bezoek aan een chiropractor!!

De zenuwpijnen waren niet meer te houden, en uiteindelijk ben ik in het CWZ geholpen middels een zenuwblokkade behandeling, echter hierna kreeg ik nog meer pijn!!!
Intussen liep ik in huis achter een rollator! Vreselijk!!!! Ik heb heel wat tranen gelaten! Deze zenuwpijnen waren ECHT Ondragelijk!!!!

Door op internet de googelen, kwam ik bij dr. Yperenburg terecht. Binnen een mum van tijd een afspraak gemaakt met deze zeer kundige arts, en besloten om op 13 oktober de operatie te laten plaatsvinden.

Ik ben nu ruim 5 weken verder, en van het weekend 3 km gelopen! Ik kon mijn hondje nog niet voor de deur uitlaten vanwege de helse pijn en het krom lopen!

Ik ben Menno, zijn vrouw en het gehele team enorm dankbaar!!!! Voor de operatie was ik een vrouwtje van 80, nu weer een 45-jarige vrouw die weer zonder pijn kan genieten , en volop in het leven staat!!

Nogmaals erg bedankt en de hartelijke groeten, zeker namens de kinderen, die hebben hun mama weer terug!!!!

Kon de testimonial niet laden