085 210 3004

2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!

27 maart 2017

Zomer 2011
Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om de pijn iets te verlichten, maar weg gaan doet het niet, toch maar eens een MRI laten maken en kreeg via mijn toenmalige sportarts te horen dat ik een hernia had tussen S1-L5. Ik dacht dat dit wel weg zou trekken en de pijn na een tijd wel zou ophouden, nou mooi mis.
Mijn coach destijds heeft een paar jaar eerder haar ook laten opereren aan een hernia dat was de PTED techniek, nog nooit van gehoord maar alleen het feit dat ik na 6 weken weer kon bouwen aan mijn rentree binnen de schaatssport heeft mij doen beslissen dat ik direct naar Veenhuizen ben gegaan.
Wat een fantastisch team!! Zo’n eenheid heb ik nog nooit meegemaakt! Goede zorg, super sfeer en alles wordt rustig uitgelegd en je voelt je daardoor erg op je gemak.
De operatie ansicht duurde 2,5uur absoluut niet doorgehad, ik had eerder het gevoel dat het 10min duurde, tijdens de operatie voelde ik de pijn wegzakken en kwam als herboren uit de OK!!
Een 1,5 uur later mocht ik gaan lopen, en warempel geen pijn meer!!! Blijer kon je mij niet maken, op naar 6 weken herstel en een snelle revalidatie zodat ik zo snel mogelijk mezelf weer kon meten met de wereldtop.

Winter 2016
Inmiddels al gestopt als topsporter maar helaas kreeg ik weer pijntjes in de bil en uitstraling naar mijn been/voet. Ook hier dacht ik in eerste instantie niet aan een hernia. Dus fysio en rust, ik hoopte dat het daarmee over zou gaan. Helaas!! Eind Februari 2017 ben ik naar de huisarts gegaan en in overleg een MRI laten maken, de neuroloog vertelde mij dat er een forse hernia zat. Ik kon mij laten opereren in het ZKH maar ik heb direct zelf actie ondernomen en de Herniakliniek opgebeld. In een sneltreinvaart kon ik maandags terecht voor een consult, hieruit bleek dat ik een forse hernia had op niveau L5-L4(Een etage hoger dan de vorige) over de gehele breedte, rechts meer dan links. Ik kon dezelfde week (begin maart) nog terecht voor de operatie, het was mij nog bekend hoe de procedure zou verlopen, wederom verwelkomd door een fantastisch team, en nog steeds hing die gemoedelijke sfeer er nog.
Deze operatie liep iets voorspoediger en ik was met 2 uur pijnvrij! FANTASTISCH!! Het gevoel van geen pijn meer hebben en tegelijkertijd zo blij worden, kunnen alleen de patiënten met een hernia beamen die bij deze kliniek zijn geholpen! Ik kan niet meer dan vol lof spreken over de kliniek en het team wat daarbij hoort, stuk voor stuk allemaal TOPPERS!! Ik kan geen hoger cijfer geven dan 10 maar ze verdienen een dikke vette 11!!
Inmiddels ben ik 3 weken verder en ik wandel en ik zwem alweer de nodige kilometers en dat zonder pijn!! Op naar een voorspoedig herstel!

Kon de testimonial niet laden