085 210 3004

Persbericht: Iprenburg Herniakliniek populair bij topsporters, politici en BN’ers

5 juli 2017

Veenhuizen, 9 juni 2017 – De mijlpaal van de 2500e PTED hernia-operatie is een feit. Niet eerder werd een dergelijke herniaoperatie zo vaak uitgevoerd. Menno Iprenburg en zijn medisch team hebben een operatietechniek met plaatselijke (analgo-sedatie) verdoving waarbij de patiënt binnen twee uur de kliniek verlaat, doorontwikkeld. Uitermate geschikt voor professionals die snel weer aan het werk moeten. Vele topsporters, CEO’s, politici en BN’ers zijn door Iprenburg behandeld.

Iprenburg Herniakliniek, opgericht door Menno Iprenburg, de grondlegger van de PTED-techniek in Nederland, is een dagbehandelingskliniek (ZBC) gespecialiseerd in herniaoperaties. Met meer dan 5000 operaties, waarvan 2500 endoscopisch zijn uitgevoerd (via camera), is Iprenburg Herniakliniek inmiddels toonaangevend in Nederland en daarbuiten.

In Nederland worden herniapatiënten lang aan het lijntje gehouden onder het mom ‘het gaat vanzelf over… of leer er maar meeleven’……. Ik vind het ongelooflijk dat vele patiënten per jaar onnodig pijnlijden. Al ruim 40 jaar is mijn drive om (internationale) patiënten de best mogelijke zorg te verlenen waar ze recht op hebben. Daar doe ik het voor!” – Menno Iprenburg

Ik belde op naar dr. Menno Iprenburg. Ik zei: ik wil zo snel mogelijk behandeld worden. Hij zei: je kunt morgen komen. Sneller kan niet. Na tweeënhalf uur kon ik naar huis, niet op krukken en ook niet in de rolstoel. Ik heb nergens meer last van. Een geweldige ingreep, een uitstekende nabehandeling”
– Renate Groenewold, voormalig profschaatster

Menno Iprenburg was in 1986 een van de eersten die microscopische operaties uitvoerde. Hij is inmiddels een superspecialist in de PTED-techniek, houdt met grote regelmaat wereldwijd lezingen en leidt onderwijssessies om zijn gespecialiseerde kennis over te dragen aan zijn collegae. In 2014 verscheen zijn leerboek ‘Endoscopic Spinal Surgery’ dat in 2016 in het Chinees werd gepubliceerd. Najaar 2017 verschijnt zijn nieuwe publieksboek ‘Hernia en Spit’.

 Contact:

Véronique Jansen, Account Director Iprenburg Herniakliniek
accountmanagement (apenstaart) herniakliniek.nl
+31 85 2103004 / 06 30398506

Iprenburg Hospitaal is gevestigd in Hospitaal Veenhuizen.

Meer over Iprenburg Herniakliniek

www.herniakliniek.nl
www.iprenburgspine.com
www.hospitaalveenhuizen.nl

 Links:

Twitter           https://twitter.com/herniaoperatie
Youtube        https://www.youtube.com/user/herniakliniek
Facebook       https://www.facebook.com/Herniaoperatie/

Download hier het persbericht

Kon de testimonial niet laden