085 210 3004

Officiele opening Veenhuizen

23 januari 2014

Officiele opening Veenhuizen met kunstwerk Claudy Jongstra

Vrijdag 14 mei 2010 heeft Rugkliniek Iprenburg officieel haar deuren geopend in het voormalige, monumentale Hospitaalcomplex van Veenhuizen.

iprenburg_claudy_jongstra

De innovatieve, private kliniek is een initiatief van orthopedisch chirurg Menno Iprenburg. Als enige kliniek in Nederland wordt een unieke operatiemethode toegepast voor het snel en pijnloos verhelpen van een (rug)hernia. De feestelijke opening maakte onderdeel uit van een tweedaags symposium waarbij 50 medisch specialisten uit de hele wereld aanwezig waren.

Wandvullend Kunstwerk Claudy Jongstra

Bij de opening werd een wandvullend kunstwerk onthuld van de internationaal vermaarde stofontwerper en kunstenaar Claudy Jongstra.

wachtkamer met doek Claudy Jongstra

Het Hospitaalcomplex van Veenhuizen dateert uit 1893 en wordt beheerd door de Rijksgebouwendienst. Het karakteristieke complex is volledig gerestaureerd en verbouwd. Naast Hotel-restaurant Bitter en Zoet is in het complex ook een Gezondheidsacademie voor trainingen en cursussen gevestigd. Het vroegere Quarantainegebouw is getransformeerd tot herniakliniek. Hier wordt in een natuurrijke en comfortabele omgeving een optimale, supergespecialiseerde patiëntenzorg geleverd.

Opening Rugkliniek Iprenburg in de pers

 

Kon de testimonial niet laden