085 210 3004

Weer helemaal terug!!!

19 oktober 2016

Op 11 oktober 2016 ben ik van mijn hernia verlost door de heer Iprenburg en zijn geweldige team.

Ik had sinds een maand of drie last van pijnscheuten en tintelingen in mijn been. Met fysiotherapie was het beheersbaar en ging het steeds beter. Echter eind september zat mijn rug opeens vast voor een paar uur. Verschrikkelijk veel pijn en niet meer kunnen lopen of zitten. Nog een klein beetje liggen en dat was het. Het ging weer een paar dagen goed tot begin oktober. Toen kon ik echt niets meer. Ziekenhuis gebeld en moest langskomen. Ze wilde mij graag zien maar ze zouden niets kunnen doen behalve meer medicatie voorschrijven. Had wel al een afspraak met een neuroloog staan maar voordat ik dan geholpen zou worden kon nog enkele weken duren.

Via een bekende op deze kliniek gewezen. Direct het formulier ingevuld en binnen een paar uur (in het weekend) werd er contact met mij opgenomen. Gelukkig had ik al een MRI laten maken en kon ik zo snel schakelen. Helaas moest de heer Iprenburg nog een congres maar die paar dagen wachten is het meer dan waard geweest. Op dag van de operatie als een waggelende en gebochelde de kliniek in om er 4 uur later rechtop en pijnvrij er weer uit te lopen.

Tijdens de intake en de behandeling zo goed voorgelicht dat niets meer een verrassing was. Daags na de operatie al weer lekker een paar keer gewandeld en binnen drie dagen liep ik gemiddeld 10 kilometer per dag. Ik moet mijzelf afremmen want heb nergens meer last van. Kan ook al weer staand vanuit huis mijn werk oppakken. Maar let op ook voldoende tijd nemen om te rusten, al is dat wel saai…

Nogmaals dank aan het hele team. Allemaal bevlogen mensen die maar één doel hebben en dat is de patiënt beter te maken en optimale zorg te verlenen.

Kon de testimonial niet laden