Na maanden van pijn en frustratie eindelijk toch een operatie.

Deze maand is het een half jaar geleden dat ik bij jullie ben geopereerd . In Aug 2013 kreeg ik een hernia, had al jaren last van mijn rug, maar met fysiotherapie was dit goed onder controle. Tijdens dweilen thuis ging het helemaal mis. Huisarts schreef pijnmedicatie voor en zei dat ik af moest wachten, s’ middags weer gebeld, kon niet zitten, staan of lopen. Huisarts belde met ziekenhuis, protocol is pijnmedicatie en afwachten, huisarts schreef Morfine voor en ik kon weer naar huis , dag erna weer gebeld , dosering morfine verhoogd en afwachten. Zo een week lang thuis gelegen , helemaal in de war door de Morfine,kon niet alleen thuis zijn want ik kon echt niets , weer Huisarts gebeld en toen werd ik eindelijk doorgestuurd naar de Neuroloog, meteen opname in het ziekenhuis . Scan liet duidelijk een hernia zien , GEEN operatie maar behandeling op de pijnpoli , deze behandeling was ontzettend pijnlijk , hierna afwachten of de behandeling helpt, uiteindelijk ben je dan 3 mnd verder en heb je nog steeds heel veel pijn. Bij toeval Radar gezien en meteen contact opgenomen met Dr Iprenburg. Wat een opluchting toen hij zei dat hij wel wilde opereren , een week later ben ik geopereerd, was meteen pijnvrij na de operatie!!! De eerste 2weken na de operatie waren zwaar, maar hierna ging het iedere dag beter. De opvang en begeleiding door Dr Iprenburg en zijn team was in 1 woord geweldig ,de rust, de duidelijke uitleg, wat een verademing na het ziekenhuis.Ik heb ook geen moment getwijfeld of dit de juiste keuze was en ik heb er tot nu toe ook geen spijt van . Mijn werk in de zorg heb ik grotendeels weer opgepakt , het leven zonder pijn is heerlijk !!!

patienten aan het woord.

 • "Ein-de-lijk pijnvrij"

  beoordeling: 9/10

  Na meer dan 10 jaar rondgelopen te hebben met ernstige rugpijn en uitstraling, is het dan eindelijk voorbij. Fysiotherapie hielp niet. Reguliere (klassieke) hernia-operaties werkte ook niet bij mij en hadden daarnaast een zeer lange en zware herstelperiode. Binnen 1…

  Lees het verhaal van S.T. van der Hoek

 • "Uitmuntend arts met team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben heel tevreden over de PTED operatie in de herniakliniek. Na jaren met rugpijn te hebben gelopen, waarvan de laatste 6 maanden met heftige rugpijn ben ik aan 2 hernia’s geopereerd door de heer Iprenburg met zijn team. Ik…

  Lees het verhaal van Hans Molenaar

 • "Uitmuntend"

  beoordeling: 10/10

  Sinds maart 2018 had ik pijn in mijn linker bil die uitstraalde naar mijn linker been. Fysiotherapie en pijnstillers brachten geen verlichting. Verwijzing naar de orthopeed volgde. Het bleek een hernia te zijn L4-L5. Er waren 3 behandelopties niets doen-pijnpoli-en…

  Lees het verhaal van Marian Beltman-Verbeek

 • "Zeer deskundige arts/kliniek"

  beoordeling: 10/10

  In januari dit jaar werd ik getroffen door een acute hernia; van de een op de andere dag had ik helse pijn en kon ik niet meer zelfstandig functioneren. Pijnmedicatie sloeg haast niet aan en door snel handelen van mijn…

  Lees het verhaal van Christine Hendriks

 • "PTED is dé oplossing"

  beoordeling: 10/10

  Na 30 jaar lichte klachten en de laatste 3 jaren zware klachten en vele consulten was het resultaat “Je moet er maar mee leren leven!”. Ik sport graag en voor mij is dat geen optie. Via een sportgenoot ben ik…

  Lees het verhaal van Wil van Leeuwen

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

Independer.nl score klanttevredenheid 9.3

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5300 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2800 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.