Mijn verzekeringsarts bij het UWV was wel onder de indruk

Het was voor mij de 2e keer dat ik een Hernia operatie onderging, in 2005 heb ik een microtube operatie ondergaan in het ziekenhuis van Tilburg, Nadat ik van mijn directe klachten was verholpen,kreeg ik na enkele maanden erg last van het littekenweefsel dat was ontstaan. Begin van 2011 kreeg ik weer last van mijn rug (overbelast). Toen ik op een ochtend wakker werd na een avondje schermen voelde ik het direct. Ik had sterke uitstraling naar mijn linkerbeen. Omdat ik het traject al een keer doorlopen had in 2005 wist ik precies wat ik moest doen. Ik heb een MRI scan aangevraagd en hierop werd duidelijk dat ik een hernia l4-l5 had. De neuroloog adviseerde me enkele maanden af te wachten. De klachten werden alleen maar erger. Na een gesprek met de neurochirg van het plaatselijke ziekenhuis werd geadviseerd om naar de pijnpoli te gaan. Hier was echter wel een wachtlijst voor 2,5 maand. Ik ben zelf geen voorstander van de pijnpoli omdat ik dit als uitstel van executie zag, echter een klasieke operatie zag ik ook niet zitten. Via wat speuren op het internet kwam ik op de site van Menno Iprenburg uit. Na het lezen van de reacties op de site en op enkele andere forums, was ik overtuigd van de PTED techniek. 1 week na mijn eerste contact was ik geopereerd en ik ben nu grotendeels van alle klachten af. Ik kan het iedereen met een recidieve hernia aanraden. Het enige nadeel zijn de verzekeraars. Maar ik verwacht dat dit een kwestie van tijd is voordat zij de voordelen inzien van deze operatie. Mijn verzekeringsarts bij het UWV was wel onder de indruk en zij beraden zich nog om een steentje hier aan bij te dragen. Ik wil graag Menno en zijn team bedanken. Met vriendelijke groet, MIchel van den Heuvel

patienten aan het woord.

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

 • "Verbijsterd"

  beoordeling: 10/10

  Derde maal dat ik een hernia heb , deze keer een recidive , dus zelfde plaats wederom tussen L4/5 rechts , beide vorige operaties waren op de klassieke manier , vandaar mijn verbijstering , in de ochtend aangekomen en in…

  Lees het verhaal van Olaf Schrama

 • "Ongelooflijk dankbaar"

  beoordeling: 10/10

  Een enorme dikke 10 voor Dr. Iprenburg en het team van de Herniakliniek! In December 2015 kreeg ik pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Na talloze afspraken met de chiropractor werd de pijn alleen maar heviger. In…

  Lees het verhaal van Martijn Schouten

 • "Nog nooit zo goed van de pijn af geholpen!"

  beoordeling: 10/10

  Begin maart kreeg ik last in mijn kuit en later straalde dat uit naar mijn bil en veel later kreeg ik ook pijn in mijn voet. Naar de dokter gegaan, die dacht aan beginnende hernia, dus ik moest naar de…

  Lees het verhaal van Sonja Helmond

 • "Pijnvrij"

  beoordeling: 10/10

  Sommige hernia’s gaan niet vanzelf over. Dan verval je automatisch in zware pijnstillers. Niet te doen als ondernemer met een jong gezin. Ondraagbare zenuw pijn in het been, nachten wakker. Na een paar maanden geloofde mijn neuroloog ook niet meer…

  Lees het verhaal van Bart

 • "Het is de investering meer dan waard"

  beoordeling: 10/10

  Reeds vanaf jonge leeftijd had ik reeds rugklachten bij bukkend werk. In de rechtervoet had ik steeds pijn – de dokters dachten aan hielspoor , waarvoor ik dan ook geopereerd werd in 1987. De klachten bleven echter. In 1995 liep…

  Lees het verhaal van Walter Spruyt

 • "2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!"

  beoordeling: 10/10

  Zomer 2011 Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om…

  Lees het verhaal van Natasja Bruintjes

 • "Fluitje van een cent"

  beoordeling: 9/10

  In november 2015 geopereerd in een ziekenhuis aan een stenose en hernia tussen de lumbale wervels L4-L5. Het was de standaard operatie (vanuit de rug). De operatie heeft mijn klachten op geen enkele wijze verholpen. Ongeveer 8 weken na de…

  Lees het verhaal van Anton Warnas

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 4950 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2550 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.