Mijn verzekeringsarts bij het UWV was wel onder de indruk

Het was voor mij de 2e keer dat ik een Hernia operatie onderging, in 2005 heb ik een microtube operatie ondergaan in het ziekenhuis van Tilburg, Nadat ik van mijn directe klachten was verholpen,kreeg ik na enkele maanden erg last van het littekenweefsel dat was ontstaan. Begin van 2011 kreeg ik weer last van mijn rug (overbelast). Toen ik op een ochtend wakker werd na een avondje schermen voelde ik het direct. Ik had sterke uitstraling naar mijn linkerbeen. Omdat ik het traject al een keer doorlopen had in 2005 wist ik precies wat ik moest doen. Ik heb een MRI scan aangevraagd en hierop werd duidelijk dat ik een hernia l4-l5 had. De neuroloog adviseerde me enkele maanden af te wachten. De klachten werden alleen maar erger. Na een gesprek met de neurochirg van het plaatselijke ziekenhuis werd geadviseerd om naar de pijnpoli te gaan. Hier was echter wel een wachtlijst voor 2,5 maand. Ik ben zelf geen voorstander van de pijnpoli omdat ik dit als uitstel van executie zag, echter een klasieke operatie zag ik ook niet zitten. Via wat speuren op het internet kwam ik op de site van Menno Iprenburg uit. Na het lezen van de reacties op de site en op enkele andere forums, was ik overtuigd van de PTED techniek. 1 week na mijn eerste contact was ik geopereerd en ik ben nu grotendeels van alle klachten af. Ik kan het iedereen met een recidieve hernia aanraden. Het enige nadeel zijn de verzekeraars. Maar ik verwacht dat dit een kwestie van tijd is voordat zij de voordelen inzien van deze operatie. Mijn verzekeringsarts bij het UWV was wel onder de indruk en zij beraden zich nog om een steentje hier aan bij te dragen. Ik wil graag Menno en zijn team bedanken. Met vriendelijke groet, MIchel van den Heuvel

patienten aan het woord.

 • "Ein-de-lijk pijnvrij"

  beoordeling: 9/10

  Na meer dan 10 jaar rondgelopen te hebben met ernstige rugpijn en uitstraling, is het dan eindelijk voorbij. Fysiotherapie hielp niet. Reguliere (klassieke) hernia-operaties werkte ook niet bij mij en hadden daarnaast een zeer lange en zware herstelperiode. Binnen 1…

  Lees het verhaal van S.T. van der Hoek

 • "Uitmuntend arts met team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben heel tevreden over de PTED operatie in de herniakliniek. Na jaren met rugpijn te hebben gelopen, waarvan de laatste 6 maanden met heftige rugpijn ben ik aan 2 hernia’s geopereerd door de heer Iprenburg met zijn team. Ik…

  Lees het verhaal van Hans Molenaar

 • "Uitmuntend"

  beoordeling: 10/10

  Sinds maart 2018 had ik pijn in mijn linker bil die uitstraalde naar mijn linker been. Fysiotherapie en pijnstillers brachten geen verlichting. Verwijzing naar de orthopeed volgde. Het bleek een hernia te zijn L4-L5. Er waren 3 behandelopties niets doen-pijnpoli-en…

  Lees het verhaal van Marian Beltman-Verbeek

 • "Zeer deskundige arts/kliniek"

  beoordeling: 10/10

  In januari dit jaar werd ik getroffen door een acute hernia; van de een op de andere dag had ik helse pijn en kon ik niet meer zelfstandig functioneren. Pijnmedicatie sloeg haast niet aan en door snel handelen van mijn…

  Lees het verhaal van Christine Hendriks

 • "PTED is dé oplossing"

  beoordeling: 10/10

  Na 30 jaar lichte klachten en de laatste 3 jaren zware klachten en vele consulten was het resultaat “Je moet er maar mee leren leven!”. Ik sport graag en voor mij is dat geen optie. Via een sportgenoot ben ik…

  Lees het verhaal van Wil van Leeuwen

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

Independer.nl score klanttevredenheid 9.3

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5300 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2800 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.