Mijn verzekeringsarts bij het UWV was wel onder de indruk

Het was voor mij de 2e keer dat ik een Hernia operatie onderging, in 2005 heb ik een microtube operatie ondergaan in het ziekenhuis van Tilburg, Nadat ik van mijn directe klachten was verholpen,kreeg ik na enkele maanden erg last van het littekenweefsel dat was ontstaan. Begin van 2011 kreeg ik weer last van mijn rug (overbelast). Toen ik op een ochtend wakker werd na een avondje schermen voelde ik het direct. Ik had sterke uitstraling naar mijn linkerbeen. Omdat ik het traject al een keer doorlopen had in 2005 wist ik precies wat ik moest doen. Ik heb een MRI scan aangevraagd en hierop werd duidelijk dat ik een hernia l4-l5 had. De neuroloog adviseerde me enkele maanden af te wachten. De klachten werden alleen maar erger. Na een gesprek met de neurochirg van het plaatselijke ziekenhuis werd geadviseerd om naar de pijnpoli te gaan. Hier was echter wel een wachtlijst voor 2,5 maand. Ik ben zelf geen voorstander van de pijnpoli omdat ik dit als uitstel van executie zag, echter een klasieke operatie zag ik ook niet zitten. Via wat speuren op het internet kwam ik op de site van Menno Iprenburg uit. Na het lezen van de reacties op de site en op enkele andere forums, was ik overtuigd van de PTED techniek. 1 week na mijn eerste contact was ik geopereerd en ik ben nu grotendeels van alle klachten af. Ik kan het iedereen met een recidieve hernia aanraden. Het enige nadeel zijn de verzekeraars. Maar ik verwacht dat dit een kwestie van tijd is voordat zij de voordelen inzien van deze operatie. Mijn verzekeringsarts bij het UWV was wel onder de indruk en zij beraden zich nog om een steentje hier aan bij te dragen. Ik wil graag Menno en zijn team bedanken. Met vriendelijke groet, MIchel van den Heuvel

patienten aan het woord.

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

 • "Geweldig nu pijnvrij daar wordt je blij van."

  beoordeling: 10/10

  Na jaren van rugklachten en behandelingen van diverse fysio’s was de pijn de laatste drie maanden ondragelijk. Op maandag 22 januari 2018 een consult bij Dr. Iprenburg voor beoordeling mri-scan en medisch onderzoek. Reeds op dinsdag 30 januari kan het…

  Lees het verhaal van M.J.Moesker Peletier

 • "Je ogen stralen weer!"

  beoordeling: 10/10

  Na 8 maanden pijn eindelijk weer pijnvrij. Het waren 8 lange maanden van pijn, fysio, krachttraining, pijnblokkades en onderzoek met heel weinig tot geen resultaat. Na 8 maanden kwam er mentaal een breekpunt. Ik bemerkte dat de pijn in alles…

  Lees het verhaal van Irma van Harten

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5100 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2700 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.