Gelukkig geen narcose of ruggenprik, heerlijk

Drie december 2015 ben ik geopereerd aan mijn hernia op L4 ,L5 ,wat een verademing, geen pijn meer in mijn rechterbeen. Waarom ik voor deze methode heb gekozen is omdat deze onder plaatselijke verdoving is, en veel sneller op de been als bij de reguliere hernia operaties . Omdat ik al heel veel operaties heb gehad onder narcose heb ik na mijn laatste knieoperatie in 2009 narcose stapeling opgelopen, gevolg neuropatische pijnen ,hart op hol ,drie sinusablaties gehad waarvan een met perforatie en uiteindelijk een pacemaker. Hiervan ben ik 3 jaar uit de roulatie geweest. Was hier eindelijk weer van opgeknapt, krijg ik in juni 2015 pijn in rug en been. Ben hier voor drie maanden naar de fysio gegaan ,maar werd alleen maar erger ,uiteindelijk doorgestuurd naar de Neuroloog ,M.R.I laten maken en daar bleek uit dat ik een hernia had. Kon kiezen uit drie mogelijkheden ,niks doen ,was geen optie , blokkade wilde ik niet ,hoor je geen goede resultaten van, of operatie maar dan wel via de rug en onder narcose of ruggenprik, nou dat zag ik ook niet zitten omdat ik bang was dat ik hier weer allerlei klachten van zou krijgen. En omdat ik in 1990 ook al een keer aan een dubbele hernia ben geopereerd op bijna dezelfde plek en dan ook meer kans heb op littekenweefsel. Toen ik met de Neuroloog over de PETD methode begon waren wij gelijk uitgepraat. Heb toen mijn M.R.I opgestuurd naar Dr. van Iperenburg en die kon mijn wel opereren, moest nog wel een cardiologisch onderzoek laten doen vanwege mijn pacemaker en een proefblokkade om uit te sluiten dat de pijn daar echt vandaan kwam. Zestien november uitgebreid consult bij Dr. van Iperenburg , 24 november proefblokkade ,26 november cardiologisch onderzoek en 3 december operatie. Geen wachttijden gewoon doorpakken ,en een heel vriendelijk behandeling van alle medewerkers ,ben heel tevreden tot nu toe ,je kan ook altijd bellen als je ergens een vraag over heb. Vriendelijke groet Margreet Rennen

patienten aan het woord.

 • "Ein-de-lijk pijnvrij"

  beoordeling: 9/10

  Na meer dan 10 jaar rondgelopen te hebben met ernstige rugpijn en uitstraling, is het dan eindelijk voorbij. Fysiotherapie hielp niet. Reguliere (klassieke) hernia-operaties werkte ook niet bij mij en hadden daarnaast een zeer lange en zware herstelperiode. Binnen 1…

  Lees het verhaal van S.T. van der Hoek

 • "Uitmuntend arts met team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben heel tevreden over de PTED operatie in de herniakliniek. Na jaren met rugpijn te hebben gelopen, waarvan de laatste 6 maanden met heftige rugpijn ben ik aan 2 hernia’s geopereerd door de heer Iprenburg met zijn team. Ik…

  Lees het verhaal van Hans Molenaar

 • "Uitmuntend"

  beoordeling: 10/10

  Sinds maart 2018 had ik pijn in mijn linker bil die uitstraalde naar mijn linker been. Fysiotherapie en pijnstillers brachten geen verlichting. Verwijzing naar de orthopeed volgde. Het bleek een hernia te zijn L4-L5. Er waren 3 behandelopties niets doen-pijnpoli-en…

  Lees het verhaal van Marian Beltman-Verbeek

 • "Zeer deskundige arts/kliniek"

  beoordeling: 10/10

  In januari dit jaar werd ik getroffen door een acute hernia; van de een op de andere dag had ik helse pijn en kon ik niet meer zelfstandig functioneren. Pijnmedicatie sloeg haast niet aan en door snel handelen van mijn…

  Lees het verhaal van Christine Hendriks

 • "PTED is dé oplossing"

  beoordeling: 10/10

  Na 30 jaar lichte klachten en de laatste 3 jaren zware klachten en vele consulten was het resultaat “Je moet er maar mee leren leven!”. Ik sport graag en voor mij is dat geen optie. Via een sportgenoot ben ik…

  Lees het verhaal van Wil van Leeuwen

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

Independer.nl score klanttevredenheid 9.3

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5300 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2800 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.