Gelukkig geen narcose of ruggenprik, heerlijk

Drie december 2015 ben ik geopereerd aan mijn hernia op L4 ,L5 ,wat een verademing, geen pijn meer in mijn rechterbeen. Waarom ik voor deze methode heb gekozen is omdat deze onder plaatselijke verdoving is, en veel sneller op de been als bij de reguliere hernia operaties . Omdat ik al heel veel operaties heb gehad onder narcose heb ik na mijn laatste knieoperatie in 2009 narcose stapeling opgelopen, gevolg neuropatische pijnen ,hart op hol ,drie sinusablaties gehad waarvan een met perforatie en uiteindelijk een pacemaker. Hiervan ben ik 3 jaar uit de roulatie geweest. Was hier eindelijk weer van opgeknapt, krijg ik in juni 2015 pijn in rug en been. Ben hier voor drie maanden naar de fysio gegaan ,maar werd alleen maar erger ,uiteindelijk doorgestuurd naar de Neuroloog ,M.R.I laten maken en daar bleek uit dat ik een hernia had. Kon kiezen uit drie mogelijkheden ,niks doen ,was geen optie , blokkade wilde ik niet ,hoor je geen goede resultaten van, of operatie maar dan wel via de rug en onder narcose of ruggenprik, nou dat zag ik ook niet zitten omdat ik bang was dat ik hier weer allerlei klachten van zou krijgen. En omdat ik in 1990 ook al een keer aan een dubbele hernia ben geopereerd op bijna dezelfde plek en dan ook meer kans heb op littekenweefsel. Toen ik met de Neuroloog over de PETD methode begon waren wij gelijk uitgepraat. Heb toen mijn M.R.I opgestuurd naar Dr. van Iperenburg en die kon mijn wel opereren, moest nog wel een cardiologisch onderzoek laten doen vanwege mijn pacemaker en een proefblokkade om uit te sluiten dat de pijn daar echt vandaan kwam. Zestien november uitgebreid consult bij Dr. van Iperenburg , 24 november proefblokkade ,26 november cardiologisch onderzoek en 3 december operatie. Geen wachttijden gewoon doorpakken ,en een heel vriendelijk behandeling van alle medewerkers ,ben heel tevreden tot nu toe ,je kan ook altijd bellen als je ergens een vraag over heb. Vriendelijke groet Margreet Rennen

patienten aan het woord.

 • "Geweldig nu pijnvrij daar wordt je blij van."

  beoordeling: 10/10

  Na jaren van rugklachten en behandelingen van diverse fysio’s was de pijn de laatste drie maanden ondragelijk. Op maandag 22 januari 2018 een consult bij Dr. Iprenburg voor beoordeling mri-scan en medisch onderzoek. Reeds op dinsdag 30 januari kan het…

  Lees het verhaal van M.J.Moesker Peletier

 • "Je ogen stralen weer!"

  beoordeling: 10/10

  Na 8 maanden pijn eindelijk weer pijnvrij. Het waren 8 lange maanden van pijn, fysio, krachttraining, pijnblokkades en onderzoek met heel weinig tot geen resultaat. Na 8 maanden kwam er mentaal een breekpunt. Ik bemerkte dat de pijn in alles…

  Lees het verhaal van Irma van Harten

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

 • "Verbijsterd"

  beoordeling: 10/10

  Derde maal dat ik een hernia heb , deze keer een recidive , dus zelfde plaats wederom tussen L4/5 rechts , beide vorige operaties waren op de klassieke manier , vandaar mijn verbijstering , in de ochtend aangekomen en in…

  Lees het verhaal van Olaf Schrama

 • "Ongelooflijk dankbaar"

  beoordeling: 10/10

  Een enorme dikke 10 voor Dr. Iprenburg en het team van de Herniakliniek! In December 2015 kreeg ik pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Na talloze afspraken met de chiropractor werd de pijn alleen maar heviger. In…

  Lees het verhaal van Martijn Schouten

 • "Nog nooit zo goed van de pijn af geholpen!"

  beoordeling: 10/10

  Begin maart kreeg ik last in mijn kuit en later straalde dat uit naar mijn bil en veel later kreeg ik ook pijn in mijn voet. Naar de dokter gegaan, die dacht aan beginnende hernia, dus ik moest naar de…

  Lees het verhaal van Sonja Helmond

 • "Pijnvrij"

  beoordeling: 10/10

  Sommige hernia’s gaan niet vanzelf over. Dan verval je automatisch in zware pijnstillers. Niet te doen als ondernemer met een jong gezin. Ondraagbare zenuw pijn in het been, nachten wakker. Na een paar maanden geloofde mijn neuroloog ook niet meer…

  Lees het verhaal van Bart

 • "Het is de investering meer dan waard"

  beoordeling: 10/10

  Reeds vanaf jonge leeftijd had ik reeds rugklachten bij bukkend werk. In de rechtervoet had ik steeds pijn – de dokters dachten aan hielspoor , waarvoor ik dan ook geopereerd werd in 1987. De klachten bleven echter. In 1995 liep…

  Lees het verhaal van Walter Spruyt

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 4950 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2550 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.