Helaas is mijn pijn in de rug en het rechterbeen nog niet helemaal verdwenen.

6 November 2012. Na bijna vier jaar van veel pijn en alle daarbij komende ellende ben ik op 16 augustus j.l. door dokter Iprenburg en zijn team geopereerd aan een foraminale Hernia L4/L5. Door het vele littekenweefsel, door twee eerdere operaties op dezelfde plaats (ze konden met deze operaties niet bij de foraminale hernia komen), heeft mijn operatie bijna drie uren geduurd. Ik vond de operatie best wel een pijnlijke ervaring maar ik had dan ook veel littekenweefsel van eerdere operaties en ik was eigenlijk na al deze jaren op van de pijn en de bijkomende spanningen. Gelukkig werd ik tijdens de operatie door het team van dokter Iprenburg goed begeleid en opgevangen. Ook na de operatie ben ik prima opgevangen en begeleid door dr. Iprenburg en zijn team. Na de operatie heb ik nog veel pijn en nare reacties op medicatie gehad, maar ik ben de hele tijd goed begeleid door dr. Iprenburg en zijn team. Dokter Iprenburg hield altijd persoonlijk contact, want na vragen of problemen belde hij altijd zelf terug ook al was het `s avonds laat, als hij afgesproken had terug te bellen, dan belde hij terug. Waar tref je dat nog!!!!!! Helaas is mijn pijn in de rug en het rechterbeen na de operatie nog niet helemaal verdwenen. Gelukkig heb ik nog steeds contact met de van Iprenburg Kliniek, want je wordt door dr. Ipenburg en zijn team niet in de steek gelaten. Zo is er opnieuw een MRI gemaakt, hieruit bleek dat de hernia gelukkig helemaal is verwijderd en dat er geen recidief hernia zit. Wel blijk ik een behoorlijk slijmbeursontsteking te hebben en speelt mijn zenuw in het rechterbeen, die 3 1/2jaar in de knel heeft gezeten, ook nog steeds op. Ik word door dr. Iprenburg nog behandeld voor deze slijmbeursontsteking met injecties en ik hoop dat dit kan worden opgelost en dat de pijn die ik nu nog heb dan alsnog verdwijnt. Er wordt in ieder geval door dokter Iprenburg aan een mogelijke genezing gewerkt en ik wordt nog steeds net zo netjes en met goede zorg bijgestaan als voor de herniaoperatie. De van Iprenburg Kliniek is in mijn ogen een prima Kliniek waar de zorg tijdens de operatie prima is, maar waar ook de nazorg voor de pati‘nten goed is geregeld. Het is hier niet zo dat ze je na de operatie in de steek laten, maar ze blijven je helpen. Nu nog met z`n allen vechten voor erkenning van deze operatietechniek bij de zorgverzekeraars, want dan kunnen meer mensen die al jaren pijn lijden en van het kastje naar de muur gestuurd worden, ook geholpen worden. Hopelijk krijg ik dan ook mijn operatie van de Zorgverzekering vergoed en hoef ik niet meer jarenlang elke maand af te betalen aan een lening die ik voor deze operatie heb opgenomen. En dat zonder baan, want die ben ik namelijk door alle Hernia leed kwijtgeraakt. Dokter Iprenburg en team bedankt voor alle goede zorgen. Alie de Leeuw. Waardering operatie: 8 / 10

patienten aan het woord.

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

 • "Verbijsterd"

  beoordeling: 10/10

  Derde maal dat ik een hernia heb , deze keer een recidive , dus zelfde plaats wederom tussen L4/5 rechts , beide vorige operaties waren op de klassieke manier , vandaar mijn verbijstering , in de ochtend aangekomen en in…

  Lees het verhaal van Olaf Schrama

 • "Ongelooflijk dankbaar"

  beoordeling: 10/10

  Een enorme dikke 10 voor Dr. Iprenburg en het team van de Herniakliniek! In December 2015 kreeg ik pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Na talloze afspraken met de chiropractor werd de pijn alleen maar heviger. In…

  Lees het verhaal van Martijn Schouten

 • "Nog nooit zo goed van de pijn af geholpen!"

  beoordeling: 10/10

  Begin maart kreeg ik last in mijn kuit en later straalde dat uit naar mijn bil en veel later kreeg ik ook pijn in mijn voet. Naar de dokter gegaan, die dacht aan beginnende hernia, dus ik moest naar de…

  Lees het verhaal van Sonja Helmond

 • "Pijnvrij"

  beoordeling: 10/10

  Sommige hernia’s gaan niet vanzelf over. Dan verval je automatisch in zware pijnstillers. Niet te doen als ondernemer met een jong gezin. Ondraagbare zenuw pijn in het been, nachten wakker. Na een paar maanden geloofde mijn neuroloog ook niet meer…

  Lees het verhaal van Bart

 • "Het is de investering meer dan waard"

  beoordeling: 10/10

  Reeds vanaf jonge leeftijd had ik reeds rugklachten bij bukkend werk. In de rechtervoet had ik steeds pijn – de dokters dachten aan hielspoor , waarvoor ik dan ook geopereerd werd in 1987. De klachten bleven echter. In 1995 liep…

  Lees het verhaal van Walter Spruyt

 • "2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!"

  beoordeling: 10/10

  Zomer 2011 Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om…

  Lees het verhaal van Natasja Bruintjes

 • "Fluitje van een cent"

  beoordeling: 9/10

  In november 2015 geopereerd in een ziekenhuis aan een stenose en hernia tussen de lumbale wervels L4-L5. Het was de standaard operatie (vanuit de rug). De operatie heeft mijn klachten op geen enkele wijze verholpen. Ongeveer 8 weken na de…

  Lees het verhaal van Anton Warnas

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 4950 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2550 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.