Helaas is mijn pijn in de rug en het rechterbeen nog niet helemaal verdwenen.

6 November 2012. Na bijna vier jaar van veel pijn en alle daarbij komende ellende ben ik op 16 augustus j.l. door dokter Iprenburg en zijn team geopereerd aan een foraminale Hernia L4/L5. Door het vele littekenweefsel, door twee eerdere operaties op dezelfde plaats (ze konden met deze operaties niet bij de foraminale hernia komen), heeft mijn operatie bijna drie uren geduurd. Ik vond de operatie best wel een pijnlijke ervaring maar ik had dan ook veel littekenweefsel van eerdere operaties en ik was eigenlijk na al deze jaren op van de pijn en de bijkomende spanningen. Gelukkig werd ik tijdens de operatie door het team van dokter Iprenburg goed begeleid en opgevangen. Ook na de operatie ben ik prima opgevangen en begeleid door dr. Iprenburg en zijn team. Na de operatie heb ik nog veel pijn en nare reacties op medicatie gehad, maar ik ben de hele tijd goed begeleid door dr. Iprenburg en zijn team. Dokter Iprenburg hield altijd persoonlijk contact, want na vragen of problemen belde hij altijd zelf terug ook al was het `s avonds laat, als hij afgesproken had terug te bellen, dan belde hij terug. Waar tref je dat nog!!!!!! Helaas is mijn pijn in de rug en het rechterbeen na de operatie nog niet helemaal verdwenen. Gelukkig heb ik nog steeds contact met de van Iprenburg Kliniek, want je wordt door dr. Ipenburg en zijn team niet in de steek gelaten. Zo is er opnieuw een MRI gemaakt, hieruit bleek dat de hernia gelukkig helemaal is verwijderd en dat er geen recidief hernia zit. Wel blijk ik een behoorlijk slijmbeursontsteking te hebben en speelt mijn zenuw in het rechterbeen, die 3 1/2jaar in de knel heeft gezeten, ook nog steeds op. Ik word door dr. Iprenburg nog behandeld voor deze slijmbeursontsteking met injecties en ik hoop dat dit kan worden opgelost en dat de pijn die ik nu nog heb dan alsnog verdwijnt. Er wordt in ieder geval door dokter Iprenburg aan een mogelijke genezing gewerkt en ik wordt nog steeds net zo netjes en met goede zorg bijgestaan als voor de herniaoperatie. De van Iprenburg Kliniek is in mijn ogen een prima Kliniek waar de zorg tijdens de operatie prima is, maar waar ook de nazorg voor de pati‘nten goed is geregeld. Het is hier niet zo dat ze je na de operatie in de steek laten, maar ze blijven je helpen. Nu nog met z`n allen vechten voor erkenning van deze operatietechniek bij de zorgverzekeraars, want dan kunnen meer mensen die al jaren pijn lijden en van het kastje naar de muur gestuurd worden, ook geholpen worden. Hopelijk krijg ik dan ook mijn operatie van de Zorgverzekering vergoed en hoef ik niet meer jarenlang elke maand af te betalen aan een lening die ik voor deze operatie heb opgenomen. En dat zonder baan, want die ben ik namelijk door alle Hernia leed kwijtgeraakt. Dokter Iprenburg en team bedankt voor alle goede zorgen. Alie de Leeuw. Waardering operatie: 8 / 10

patienten aan het woord.

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

 • "Geweldig nu pijnvrij daar wordt je blij van."

  beoordeling: 10/10

  Na jaren van rugklachten en behandelingen van diverse fysio’s was de pijn de laatste drie maanden ondragelijk. Op maandag 22 januari 2018 een consult bij Dr. Iprenburg voor beoordeling mri-scan en medisch onderzoek. Reeds op dinsdag 30 januari kan het…

  Lees het verhaal van M.J.Moesker Peletier

 • "Je ogen stralen weer!"

  beoordeling: 10/10

  Na 8 maanden pijn eindelijk weer pijnvrij. Het waren 8 lange maanden van pijn, fysio, krachttraining, pijnblokkades en onderzoek met heel weinig tot geen resultaat. Na 8 maanden kwam er mentaal een breekpunt. Ik bemerkte dat de pijn in alles…

  Lees het verhaal van Irma van Harten

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5000 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2600 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.