Geweldig..geen pijn meer.

Op 21 oktober ben ik geopereerd door Menno , en zijn geweldige team.
In 2012 kreeg ik mijn eerste hernia, oh wat doet dat verschrikkelijk zeer. Ik kreeg morfine oxycodon valium enz. Het hielp minimaal , na twee maanden weer gaan werken , maar bleef last van mijn rug houden. Fysio , chriropractor , osteopaat etc, het hielp maar even. In juli 2013 kwam hernia nummer 2 , dit maal was de pijn nog erger , en had er een alvleesklierontsteking bij, dus dat werdt 4 dagen ziekenhuis. Eenmaal thuis kreeg ik weer morfine en dezelfde zooi. Maar het werdt erger de pijn in me been was niet te houden , elke ochtend voor 2 maanden lang lag ik 4 uren over de salontafel heen, dat was de enige manier dat t vol te houden was. Belde ik de huisarts , wilde hij me antidepressiva voorschrijven, kwam dus weer in het ziekenhuis terecht met pijnbestrijding. Mri scan wees een grote hernia uit , maar toch weer naar huis met 200 morfine. Verslaafd was ik aan t eind van het liedje dus dat werdt afkicken. Toch weer aan het werk gegaan maar de pijn bleef in mijn been.
Het ziekenhuis in de kliniek in ede wilden mij niet opereren , dus kom 4 uurtjes werken daarna half krom uit auto met veel pijn op de bank.
Toen ben ik bijn iprenburg terecht gekomen want ik ben 34 en wil nog wel wat leven !
In. 1 woord fantastisch !!! Ik kan nou al 6 uurtjes werken en ben het nou aan t opbouwen dat ik van de zomer weer kan knallen ( horeca ). Ik ga naar de bioscoop , ik kan schoonmaken boodschappen stappen werken allemaal op 1 dag !! En t gaat super !! Ik heb letterlijk een paar x gehuild van geluk!
Ik wil het team en Menno en Veronique en natuurlijk lieve Kees die me hand durende de operatie nogmaals hartelijk bedanken !! Zoals er velen dit hier al zeggen; ik heb mijn leven terug !!
Linda

patienten aan het woord.

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

 • "Verbijsterd"

  beoordeling: 10/10

  Derde maal dat ik een hernia heb , deze keer een recidive , dus zelfde plaats wederom tussen L4/5 rechts , beide vorige operaties waren op de klassieke manier , vandaar mijn verbijstering , in de ochtend aangekomen en in…

  Lees het verhaal van Olaf Schrama

 • "Ongelooflijk dankbaar"

  beoordeling: 10/10

  Een enorme dikke 10 voor Dr. Iprenburg en het team van de Herniakliniek! In December 2015 kreeg ik pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Na talloze afspraken met de chiropractor werd de pijn alleen maar heviger. In…

  Lees het verhaal van Martijn Schouten

 • "Nog nooit zo goed van de pijn af geholpen!"

  beoordeling: 10/10

  Begin maart kreeg ik last in mijn kuit en later straalde dat uit naar mijn bil en veel later kreeg ik ook pijn in mijn voet. Naar de dokter gegaan, die dacht aan beginnende hernia, dus ik moest naar de…

  Lees het verhaal van Sonja Helmond

 • "Pijnvrij"

  beoordeling: 10/10

  Sommige hernia’s gaan niet vanzelf over. Dan verval je automatisch in zware pijnstillers. Niet te doen als ondernemer met een jong gezin. Ondraagbare zenuw pijn in het been, nachten wakker. Na een paar maanden geloofde mijn neuroloog ook niet meer…

  Lees het verhaal van Bart

 • "Het is de investering meer dan waard"

  beoordeling: 10/10

  Reeds vanaf jonge leeftijd had ik reeds rugklachten bij bukkend werk. In de rechtervoet had ik steeds pijn – de dokters dachten aan hielspoor , waarvoor ik dan ook geopereerd werd in 1987. De klachten bleven echter. In 1995 liep…

  Lees het verhaal van Walter Spruyt

 • "2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!"

  beoordeling: 10/10

  Zomer 2011 Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om…

  Lees het verhaal van Natasja Bruintjes

 • "Fluitje van een cent"

  beoordeling: 9/10

  In november 2015 geopereerd in een ziekenhuis aan een stenose en hernia tussen de lumbale wervels L4-L5. Het was de standaard operatie (vanuit de rug). De operatie heeft mijn klachten op geen enkele wijze verholpen. Ongeveer 8 weken na de…

  Lees het verhaal van Anton Warnas

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 4950 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2550 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.