Geweldig..geen pijn meer.

Op 21 oktober ben ik geopereerd door Menno , en zijn geweldige team.
In 2012 kreeg ik mijn eerste hernia, oh wat doet dat verschrikkelijk zeer. Ik kreeg morfine oxycodon valium enz. Het hielp minimaal , na twee maanden weer gaan werken , maar bleef last van mijn rug houden. Fysio , chriropractor , osteopaat etc, het hielp maar even. In juli 2013 kwam hernia nummer 2 , dit maal was de pijn nog erger , en had er een alvleesklierontsteking bij, dus dat werdt 4 dagen ziekenhuis. Eenmaal thuis kreeg ik weer morfine en dezelfde zooi. Maar het werdt erger de pijn in me been was niet te houden , elke ochtend voor 2 maanden lang lag ik 4 uren over de salontafel heen, dat was de enige manier dat t vol te houden was. Belde ik de huisarts , wilde hij me antidepressiva voorschrijven, kwam dus weer in het ziekenhuis terecht met pijnbestrijding. Mri scan wees een grote hernia uit , maar toch weer naar huis met 200 morfine. Verslaafd was ik aan t eind van het liedje dus dat werdt afkicken. Toch weer aan het werk gegaan maar de pijn bleef in mijn been.
Het ziekenhuis in de kliniek in ede wilden mij niet opereren , dus kom 4 uurtjes werken daarna half krom uit auto met veel pijn op de bank.
Toen ben ik bijn iprenburg terecht gekomen want ik ben 34 en wil nog wel wat leven !
In. 1 woord fantastisch !!! Ik kan nou al 6 uurtjes werken en ben het nou aan t opbouwen dat ik van de zomer weer kan knallen ( horeca ). Ik ga naar de bioscoop , ik kan schoonmaken boodschappen stappen werken allemaal op 1 dag !! En t gaat super !! Ik heb letterlijk een paar x gehuild van geluk!
Ik wil het team en Menno en Veronique en natuurlijk lieve Kees die me hand durende de operatie nogmaals hartelijk bedanken !! Zoals er velen dit hier al zeggen; ik heb mijn leven terug !!
Linda

patienten aan het woord.

 • "Uitmuntend"

  beoordeling: 10/10

  Sinds maart 2018 had ik pijn in mijn linker bil die uitstraalde naar mijn linker been. Fysiotherapie en pijnstillers brachten geen verlichting. Verwijzing naar de orthopeed volgde. Het bleek een hernia te zijn L4-L5. Er waren 3 behandelopties niets doen-pijnpoli-en…

  Lees het verhaal van Marian Beltman-Verbeek

 • "Zeer deskundige arts/kliniek"

  beoordeling: 10/10

  In januari dit jaar werd ik getroffen door een acute hernia; van de een op de andere dag had ik helse pijn en kon ik niet meer zelfstandig functioneren. Pijnmedicatie sloeg haast niet aan en door snel handelen van mijn…

  Lees het verhaal van Christine Hendriks

 • "PTED is dé oplossing"

  beoordeling: 10/10

  Na 30 jaar lichte klachten en de laatste 3 jaren zware klachten en vele consulten was het resultaat “Je moet er maar mee leren leven!”. Ik sport graag en voor mij is dat geen optie. Via een sportgenoot ben ik…

  Lees het verhaal van Wil van Leeuwen

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

 • "Geweldig nu pijnvrij daar wordt je blij van."

  beoordeling: 10/10

  Na jaren van rugklachten en behandelingen van diverse fysio’s was de pijn de laatste drie maanden ondragelijk. Op maandag 22 januari 2018 een consult bij Dr. Iprenburg voor beoordeling mri-scan en medisch onderzoek. Reeds op dinsdag 30 januari kan het…

  Lees het verhaal van M.J.Moesker Peletier

 • "Je ogen stralen weer!"

  beoordeling: 10/10

  Na 8 maanden pijn eindelijk weer pijnvrij. Het waren 8 lange maanden van pijn, fysio, krachttraining, pijnblokkades en onderzoek met heel weinig tot geen resultaat. Na 8 maanden kwam er mentaal een breekpunt. Ik bemerkte dat de pijn in alles…

  Lees het verhaal van Irma van Harten

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5100 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2700 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.