Deze PTED-techniek is in 1 woord FANTASTISCH !

Mijn schoonvader belde mij op, om door te geven, dat bij Radar een onderwerp werd besproken over Hernia\`s… Ik ging dus kijken, aangezien ik zelf een Hernia heb gehad.. En er in Februari 2005 aan geopereerd was. Tot mijn verbazing zag ik dat het ging over de PTED-Techniek ging. Later zag ik dat de bewuste mevrouw geopereerd zou worden door Menno Iprenburg. Ik zij meteen…. HEEEE DAT IS MIJN ARTS !!!! Aangezien ik zelf als 20ste patient was geopereerd door Menno Iprenbug… Toen die tijd was hij nog werkzaam in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Godzijdank is mijn operatie toen wel vergoed, omdat hij werkte vanuit een ziekenhuis. Een jaar nadat ik geholpen was en volledig pijn vrij was en geen Mofine 10 mg hoefte te slikken, nam hij afscheid van het Wilhelmina Ziekenhuis en begon een Prive kliniek in Heerenveen. Toen begonnen de problemen met de zorgverzekeraars !!!! Aangezien hij een eigen privekliniek begonnen was, wilde de zorgverzekeraars zijn perfecte PTED-Techniek niet meer vergoeden !!! Nu 7 jaar later, heb ik weer een Hernia in me rug, alleen nu aan de andere kant, zit weer volop aan de Mofine 10 mg… En niemand kan, of wil me helpen. Ik loop nu voor voorlopig bij Bergmann Kliniek in Naarden, omdat de techniek die ik wil, niet vergoed meer wordt. Ik moet helaas 15 kilo afvallen, omdat ik anders niet geopereerd kan worden door Bergmann kliniek in Naarden, omdat ze niet de juiste middelen beschikken, mochten er complicaties op doen. Ik zou wel door Menno Iprenburg geholpen kunnen worden, maar dan moet ik ff 7500 euro uit mijn zak toveren… En dat heb ik niet, met een lullige Wajong uitkering !!! Hopelijk kunnen jullie iets met dit lange verhaal !!!! Ik zit nog steeds te hopen, dat ik toch nog geholpen kan worden, door Menno Iprenburg !!! Deze PTED- Techniek is in 1 woord FANTASTISCH !!!!!!!!!!!!! Ik kan het iedereen die een Hernia heeft… Aanraden….

patienten aan het woord.

 • "Ein-de-lijk pijnvrij"

  beoordeling: 9/10

  Na meer dan 10 jaar rondgelopen te hebben met ernstige rugpijn en uitstraling, is het dan eindelijk voorbij. Fysiotherapie hielp niet. Reguliere (klassieke) hernia-operaties werkte ook niet bij mij en hadden daarnaast een zeer lange en zware herstelperiode. Binnen 1…

  Lees het verhaal van S.T. van der Hoek

 • "Uitmuntend arts met team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben heel tevreden over de PTED operatie in de herniakliniek. Na jaren met rugpijn te hebben gelopen, waarvan de laatste 6 maanden met heftige rugpijn ben ik aan 2 hernia’s geopereerd door de heer Iprenburg met zijn team. Ik…

  Lees het verhaal van Hans Molenaar

 • "Uitmuntend"

  beoordeling: 10/10

  Sinds maart 2018 had ik pijn in mijn linker bil die uitstraalde naar mijn linker been. Fysiotherapie en pijnstillers brachten geen verlichting. Verwijzing naar de orthopeed volgde. Het bleek een hernia te zijn L4-L5. Er waren 3 behandelopties niets doen-pijnpoli-en…

  Lees het verhaal van Marian Beltman-Verbeek

 • "Zeer deskundige arts/kliniek"

  beoordeling: 10/10

  In januari dit jaar werd ik getroffen door een acute hernia; van de een op de andere dag had ik helse pijn en kon ik niet meer zelfstandig functioneren. Pijnmedicatie sloeg haast niet aan en door snel handelen van mijn…

  Lees het verhaal van Christine Hendriks

 • "PTED is dé oplossing"

  beoordeling: 10/10

  Na 30 jaar lichte klachten en de laatste 3 jaren zware klachten en vele consulten was het resultaat “Je moet er maar mee leren leven!”. Ik sport graag en voor mij is dat geen optie. Via een sportgenoot ben ik…

  Lees het verhaal van Wil van Leeuwen

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

Independer.nl score klanttevredenheid 9.3

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5300 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2800 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.