Deze PTED-techniek is in 1 woord FANTASTISCH !

Mijn schoonvader belde mij op, om door te geven, dat bij Radar een onderwerp werd besproken over Hernia\`s… Ik ging dus kijken, aangezien ik zelf een Hernia heb gehad.. En er in Februari 2005 aan geopereerd was. Tot mijn verbazing zag ik dat het ging over de PTED-Techniek ging. Later zag ik dat de bewuste mevrouw geopereerd zou worden door Menno Iprenburg. Ik zij meteen…. HEEEE DAT IS MIJN ARTS !!!! Aangezien ik zelf als 20ste patient was geopereerd door Menno Iprenbug… Toen die tijd was hij nog werkzaam in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Godzijdank is mijn operatie toen wel vergoed, omdat hij werkte vanuit een ziekenhuis. Een jaar nadat ik geholpen was en volledig pijn vrij was en geen Mofine 10 mg hoefte te slikken, nam hij afscheid van het Wilhelmina Ziekenhuis en begon een Prive kliniek in Heerenveen. Toen begonnen de problemen met de zorgverzekeraars !!!! Aangezien hij een eigen privekliniek begonnen was, wilde de zorgverzekeraars zijn perfecte PTED-Techniek niet meer vergoeden !!! Nu 7 jaar later, heb ik weer een Hernia in me rug, alleen nu aan de andere kant, zit weer volop aan de Mofine 10 mg… En niemand kan, of wil me helpen. Ik loop nu voor voorlopig bij Bergmann Kliniek in Naarden, omdat de techniek die ik wil, niet vergoed meer wordt. Ik moet helaas 15 kilo afvallen, omdat ik anders niet geopereerd kan worden door Bergmann kliniek in Naarden, omdat ze niet de juiste middelen beschikken, mochten er complicaties op doen. Ik zou wel door Menno Iprenburg geholpen kunnen worden, maar dan moet ik ff 7500 euro uit mijn zak toveren… En dat heb ik niet, met een lullige Wajong uitkering !!! Hopelijk kunnen jullie iets met dit lange verhaal !!!! Ik zit nog steeds te hopen, dat ik toch nog geholpen kan worden, door Menno Iprenburg !!! Deze PTED- Techniek is in 1 woord FANTASTISCH !!!!!!!!!!!!! Ik kan het iedereen die een Hernia heeft… Aanraden….

patienten aan het woord.

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

 • "Geweldig nu pijnvrij daar wordt je blij van."

  beoordeling: 10/10

  Na jaren van rugklachten en behandelingen van diverse fysio’s was de pijn de laatste drie maanden ondragelijk. Op maandag 22 januari 2018 een consult bij Dr. Iprenburg voor beoordeling mri-scan en medisch onderzoek. Reeds op dinsdag 30 januari kan het…

  Lees het verhaal van M.J.Moesker Peletier

 • "Je ogen stralen weer!"

  beoordeling: 10/10

  Na 8 maanden pijn eindelijk weer pijnvrij. Het waren 8 lange maanden van pijn, fysio, krachttraining, pijnblokkades en onderzoek met heel weinig tot geen resultaat. Na 8 maanden kwam er mentaal een breekpunt. Ik bemerkte dat de pijn in alles…

  Lees het verhaal van Irma van Harten

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5000 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2600 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.