Deze PTED-techniek is in 1 woord FANTASTISCH !

Mijn schoonvader belde mij op, om door te geven, dat bij Radar een onderwerp werd besproken over Hernia\`s… Ik ging dus kijken, aangezien ik zelf een Hernia heb gehad.. En er in Februari 2005 aan geopereerd was. Tot mijn verbazing zag ik dat het ging over de PTED-Techniek ging. Later zag ik dat de bewuste mevrouw geopereerd zou worden door Menno Iprenburg. Ik zij meteen…. HEEEE DAT IS MIJN ARTS !!!! Aangezien ik zelf als 20ste patient was geopereerd door Menno Iprenbug… Toen die tijd was hij nog werkzaam in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Godzijdank is mijn operatie toen wel vergoed, omdat hij werkte vanuit een ziekenhuis. Een jaar nadat ik geholpen was en volledig pijn vrij was en geen Mofine 10 mg hoefte te slikken, nam hij afscheid van het Wilhelmina Ziekenhuis en begon een Prive kliniek in Heerenveen. Toen begonnen de problemen met de zorgverzekeraars !!!! Aangezien hij een eigen privekliniek begonnen was, wilde de zorgverzekeraars zijn perfecte PTED-Techniek niet meer vergoeden !!! Nu 7 jaar later, heb ik weer een Hernia in me rug, alleen nu aan de andere kant, zit weer volop aan de Mofine 10 mg… En niemand kan, of wil me helpen. Ik loop nu voor voorlopig bij Bergmann Kliniek in Naarden, omdat de techniek die ik wil, niet vergoed meer wordt. Ik moet helaas 15 kilo afvallen, omdat ik anders niet geopereerd kan worden door Bergmann kliniek in Naarden, omdat ze niet de juiste middelen beschikken, mochten er complicaties op doen. Ik zou wel door Menno Iprenburg geholpen kunnen worden, maar dan moet ik ff 7500 euro uit mijn zak toveren… En dat heb ik niet, met een lullige Wajong uitkering !!! Hopelijk kunnen jullie iets met dit lange verhaal !!!! Ik zit nog steeds te hopen, dat ik toch nog geholpen kan worden, door Menno Iprenburg !!! Deze PTED- Techniek is in 1 woord FANTASTISCH !!!!!!!!!!!!! Ik kan het iedereen die een Hernia heeft… Aanraden….

patienten aan het woord.

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

 • "Verbijsterd"

  beoordeling: 10/10

  Derde maal dat ik een hernia heb , deze keer een recidive , dus zelfde plaats wederom tussen L4/5 rechts , beide vorige operaties waren op de klassieke manier , vandaar mijn verbijstering , in de ochtend aangekomen en in…

  Lees het verhaal van Olaf Schrama

 • "Ongelooflijk dankbaar"

  beoordeling: 10/10

  Een enorme dikke 10 voor Dr. Iprenburg en het team van de Herniakliniek! In December 2015 kreeg ik pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Na talloze afspraken met de chiropractor werd de pijn alleen maar heviger. In…

  Lees het verhaal van Martijn Schouten

 • "Nog nooit zo goed van de pijn af geholpen!"

  beoordeling: 10/10

  Begin maart kreeg ik last in mijn kuit en later straalde dat uit naar mijn bil en veel later kreeg ik ook pijn in mijn voet. Naar de dokter gegaan, die dacht aan beginnende hernia, dus ik moest naar de…

  Lees het verhaal van Sonja Helmond

 • "Pijnvrij"

  beoordeling: 10/10

  Sommige hernia’s gaan niet vanzelf over. Dan verval je automatisch in zware pijnstillers. Niet te doen als ondernemer met een jong gezin. Ondraagbare zenuw pijn in het been, nachten wakker. Na een paar maanden geloofde mijn neuroloog ook niet meer…

  Lees het verhaal van Bart

 • "Het is de investering meer dan waard"

  beoordeling: 10/10

  Reeds vanaf jonge leeftijd had ik reeds rugklachten bij bukkend werk. In de rechtervoet had ik steeds pijn – de dokters dachten aan hielspoor , waarvoor ik dan ook geopereerd werd in 1987. De klachten bleven echter. In 1995 liep…

  Lees het verhaal van Walter Spruyt

 • "2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!"

  beoordeling: 10/10

  Zomer 2011 Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om…

  Lees het verhaal van Natasja Bruintjes

 • "Fluitje van een cent"

  beoordeling: 9/10

  In november 2015 geopereerd in een ziekenhuis aan een stenose en hernia tussen de lumbale wervels L4-L5. Het was de standaard operatie (vanuit de rug). De operatie heeft mijn klachten op geen enkele wijze verholpen. Ongeveer 8 weken na de…

  Lees het verhaal van Anton Warnas

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 4950 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2550 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.