2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!

Zomer 2011
Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om de pijn iets te verlichten, maar weg gaan doet het niet, toch maar eens een MRI laten maken en kreeg via mijn toenmalige sportarts te horen dat ik een hernia had tussen S1-L5. Ik dacht dat dit wel weg zou trekken en de pijn na een tijd wel zou ophouden, nou mooi mis.
Mijn coach destijds heeft een paar jaar eerder haar ook laten opereren aan een hernia dat was de PTED techniek, nog nooit van gehoord maar alleen het feit dat ik na 6 weken weer kon bouwen aan mijn rentree binnen de schaatssport heeft mij doen beslissen dat ik direct naar Veenhuizen ben gegaan.
Wat een fantastisch team!! Zo’n eenheid heb ik nog nooit meegemaakt! Goede zorg, super sfeer en alles wordt rustig uitgelegd en je voelt je daardoor erg op je gemak.
De operatie ansicht duurde 2,5uur absoluut niet doorgehad, ik had eerder het gevoel dat het 10min duurde, tijdens de operatie voelde ik de pijn wegzakken en kwam als herboren uit de OK!!
Een 1,5 uur later mocht ik gaan lopen, en warempel geen pijn meer!!! Blijer kon je mij niet maken, op naar 6 weken herstel en een snelle revalidatie zodat ik zo snel mogelijk mezelf weer kon meten met de wereldtop.

Winter 2016
Inmiddels al gestopt als topsporter maar helaas kreeg ik weer pijntjes in de bil en uitstraling naar mijn been/voet. Ook hier dacht ik in eerste instantie niet aan een hernia. Dus fysio en rust, ik hoopte dat het daarmee over zou gaan. Helaas!! Eind Februari 2017 ben ik naar de huisarts gegaan en in overleg een MRI laten maken, de neuroloog vertelde mij dat er een forse hernia zat. Ik kon mij laten opereren in het ZKH maar ik heb direct zelf actie ondernomen en de Herniakliniek opgebeld. In een sneltreinvaart kon ik maandags terecht voor een consult, hieruit bleek dat ik een forse hernia had op niveau L5-L4(Een etage hoger dan de vorige) over de gehele breedte, rechts meer dan links. Ik kon dezelfde week (begin maart) nog terecht voor de operatie, het was mij nog bekend hoe de procedure zou verlopen, wederom verwelkomd door een fantastisch team, en nog steeds hing die gemoedelijke sfeer er nog.
Deze operatie liep iets voorspoediger en ik was met 2 uur pijnvrij! FANTASTISCH!! Het gevoel van geen pijn meer hebben en tegelijkertijd zo blij worden, kunnen alleen de patiënten met een hernia beamen die bij deze kliniek zijn geholpen! Ik kan niet meer dan vol lof spreken over de kliniek en het team wat daarbij hoort, stuk voor stuk allemaal TOPPERS!! Ik kan geen hoger cijfer geven dan 10 maar ze verdienen een dikke vette 11!!
Inmiddels ben ik 3 weken verder en ik wandel en ik zwem alweer de nodige kilometers en dat zonder pijn!! Op naar een voorspoedig herstel!

patienten aan het woord.

 • "Je ogen stralen weer!"

  beoordeling: 10/10

  Na 8 maanden pijn eindelijk weer pijnvrij. Het waren 8 lange maanden van pijn, fysio, krachttraining, pijnblokkades en onderzoek met heel weinig tot geen resultaat. Na 8 maanden kwam er mentaal een breekpunt. Ik bemerkte dat de pijn in alles…

  Lees het verhaal van Irma van Harten

 • "Heel Blij"

  beoordeling: 9/10

  Hernia l5 S1 Half juli had ik de hernia opgelopen. In september op de MRI geweest. Daar bleek een hernia te zitten. Na veel rust, fysio zat er helaas geen verbetering in. Na wat googelen kwam ik op de Iprenburg…

  Lees het verhaal van patricia

 • "Een einde aan 15 jaar tobben"

  beoordeling: 10/10

  Ruim 15 jaar geleden is alle ellende begonnen met spit. 3 dagen plat liggen en injecties tegen de pijn. Diverse therapieën en pijnbestrijding mochten helaas niet baten. Mijn therapeut vertelde dat het zeer waarschijnlijk om een hernia zou gaan. Door…

  Lees het verhaal van Franciene Muilwijk

 • "Passie"

  beoordeling: 10/10

  Of dr Iprenburg iets voor mijn pijnklachten kan betekenen, is nog maar zeer de vraag. Maar ik ben sowieso onder de indruk van de snelheid en wijze waarop hij een deskundig oordeel gaf over mijn MRI. En ook de beleefdheid…

  Lees het verhaal van Johan van Uffelen

 • "Verbijsterd"

  beoordeling: 10/10

  Derde maal dat ik een hernia heb , deze keer een recidive , dus zelfde plaats wederom tussen L4/5 rechts , beide vorige operaties waren op de klassieke manier , vandaar mijn verbijstering , in de ochtend aangekomen en in…

  Lees het verhaal van Olaf Schrama

 • "Ongelooflijk dankbaar"

  beoordeling: 10/10

  Een enorme dikke 10 voor Dr. Iprenburg en het team van de Herniakliniek! In December 2015 kreeg ik pijn in mijn onderrug met uitstraling naar mijn been. Na talloze afspraken met de chiropractor werd de pijn alleen maar heviger. In…

  Lees het verhaal van Martijn Schouten

 • "Nog nooit zo goed van de pijn af geholpen!"

  beoordeling: 10/10

  Begin maart kreeg ik last in mijn kuit en later straalde dat uit naar mijn bil en veel later kreeg ik ook pijn in mijn voet. Naar de dokter gegaan, die dacht aan beginnende hernia, dus ik moest naar de…

  Lees het verhaal van Sonja Helmond

 • "Pijnvrij"

  beoordeling: 10/10

  Sommige hernia’s gaan niet vanzelf over. Dan verval je automatisch in zware pijnstillers. Niet te doen als ondernemer met een jong gezin. Ondraagbare zenuw pijn in het been, nachten wakker. Na een paar maanden geloofde mijn neuroloog ook niet meer…

  Lees het verhaal van Bart

 • "Het is de investering meer dan waard"

  beoordeling: 10/10

  Reeds vanaf jonge leeftijd had ik reeds rugklachten bij bukkend werk. In de rechtervoet had ik steeds pijn – de dokters dachten aan hielspoor , waarvoor ik dan ook geopereerd werd in 1987. De klachten bleven echter. In 1995 liep…

  Lees het verhaal van Walter Spruyt

 • "2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!"

  beoordeling: 10/10

  Zomer 2011 Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om…

  Lees het verhaal van Natasja Bruintjes

Independer.nl score klanttevredenheid 9.2

iprenburg op facebook

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 4950 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2550 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.