2x met een pijnvrij gevoel de kliniek uit gelopen!!!

Zomer 2011
Ik ben op&top topsporter op dit moment, maar de pijn in de rug en het rechterbeen nam toe. In eerste instantie ga je door en door, tot dat je na elke training op bed moet gaan liggen om de pijn iets te verlichten, maar weg gaan doet het niet, toch maar eens een MRI laten maken en kreeg via mijn toenmalige sportarts te horen dat ik een hernia had tussen S1-L5. Ik dacht dat dit wel weg zou trekken en de pijn na een tijd wel zou ophouden, nou mooi mis.
Mijn coach destijds heeft een paar jaar eerder haar ook laten opereren aan een hernia dat was de PTED techniek, nog nooit van gehoord maar alleen het feit dat ik na 6 weken weer kon bouwen aan mijn rentree binnen de schaatssport heeft mij doen beslissen dat ik direct naar Veenhuizen ben gegaan.
Wat een fantastisch team!! Zo’n eenheid heb ik nog nooit meegemaakt! Goede zorg, super sfeer en alles wordt rustig uitgelegd en je voelt je daardoor erg op je gemak.
De operatie ansicht duurde 2,5uur absoluut niet doorgehad, ik had eerder het gevoel dat het 10min duurde, tijdens de operatie voelde ik de pijn wegzakken en kwam als herboren uit de OK!!
Een 1,5 uur later mocht ik gaan lopen, en warempel geen pijn meer!!! Blijer kon je mij niet maken, op naar 6 weken herstel en een snelle revalidatie zodat ik zo snel mogelijk mezelf weer kon meten met de wereldtop.

Winter 2016
Inmiddels al gestopt als topsporter maar helaas kreeg ik weer pijntjes in de bil en uitstraling naar mijn been/voet. Ook hier dacht ik in eerste instantie niet aan een hernia. Dus fysio en rust, ik hoopte dat het daarmee over zou gaan. Helaas!! Eind Februari 2017 ben ik naar de huisarts gegaan en in overleg een MRI laten maken, de neuroloog vertelde mij dat er een forse hernia zat. Ik kon mij laten opereren in het ZKH maar ik heb direct zelf actie ondernomen en de Herniakliniek opgebeld. In een sneltreinvaart kon ik maandags terecht voor een consult, hieruit bleek dat ik een forse hernia had op niveau L5-L4(Een etage hoger dan de vorige) over de gehele breedte, rechts meer dan links. Ik kon dezelfde week (begin maart) nog terecht voor de operatie, het was mij nog bekend hoe de procedure zou verlopen, wederom verwelkomd door een fantastisch team, en nog steeds hing die gemoedelijke sfeer er nog.
Deze operatie liep iets voorspoediger en ik was met 2 uur pijnvrij! FANTASTISCH!! Het gevoel van geen pijn meer hebben en tegelijkertijd zo blij worden, kunnen alleen de patiënten met een hernia beamen die bij deze kliniek zijn geholpen! Ik kan niet meer dan vol lof spreken over de kliniek en het team wat daarbij hoort, stuk voor stuk allemaal TOPPERS!! Ik kan geen hoger cijfer geven dan 10 maar ze verdienen een dikke vette 11!!
Inmiddels ben ik 3 weken verder en ik wandel en ik zwem alweer de nodige kilometers en dat zonder pijn!! Op naar een voorspoedig herstel!

patienten aan het woord.

 • "Ein-de-lijk pijnvrij"

  beoordeling: 9/10

  Na meer dan 10 jaar rondgelopen te hebben met ernstige rugpijn en uitstraling, is het dan eindelijk voorbij. Fysiotherapie hielp niet. Reguliere (klassieke) hernia-operaties werkte ook niet bij mij en hadden daarnaast een zeer lange en zware herstelperiode. Binnen 1…

  Lees het verhaal van S.T. van der Hoek

 • "Uitmuntend arts met team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben heel tevreden over de PTED operatie in de herniakliniek. Na jaren met rugpijn te hebben gelopen, waarvan de laatste 6 maanden met heftige rugpijn ben ik aan 2 hernia’s geopereerd door de heer Iprenburg met zijn team. Ik…

  Lees het verhaal van Hans Molenaar

 • "Uitmuntend"

  beoordeling: 10/10

  Sinds maart 2018 had ik pijn in mijn linker bil die uitstraalde naar mijn linker been. Fysiotherapie en pijnstillers brachten geen verlichting. Verwijzing naar de orthopeed volgde. Het bleek een hernia te zijn L4-L5. Er waren 3 behandelopties niets doen-pijnpoli-en…

  Lees het verhaal van Marian Beltman-Verbeek

 • "Zeer deskundige arts/kliniek"

  beoordeling: 10/10

  In januari dit jaar werd ik getroffen door een acute hernia; van de een op de andere dag had ik helse pijn en kon ik niet meer zelfstandig functioneren. Pijnmedicatie sloeg haast niet aan en door snel handelen van mijn…

  Lees het verhaal van Christine Hendriks

 • "PTED is dé oplossing"

  beoordeling: 10/10

  Na 30 jaar lichte klachten en de laatste 3 jaren zware klachten en vele consulten was het resultaat “Je moet er maar mee leren leven!”. Ik sport graag en voor mij is dat geen optie. Via een sportgenoot ben ik…

  Lees het verhaal van Wil van Leeuwen

 • "Uitmuntende arts en team"

  beoordeling: 10/10

  Ik ben enorm tevreden met van Iprenburg Herniakliniek. Dr. Iprenburg is zeer deskundig en legt alles goed uit. Hij gaat heel serieus om met de klachten en doet altijd uitgebreid testen. Zijn team waar hij mee samenwerkt is ook zeer…

  Lees het verhaal van Marion van de Laar

 • "Eindelijk een diagnose"

  beoordeling: 10/10

  Vanaf 2013 heb ik last van mijn linkerbeen gehad, de voet wikkelde niet af waardoor het lopen moeilijk was. Na een MRI in 2014 was het advies van de neuroloog om naar een fysiotherapeut te gaan. Helaas hielp dit mij…

  Lees het verhaal van Wies de Jong

 • "Super blij en tevreden"

  beoordeling: 9/10

  Een week na mijn online aanmelding kon ik al terecht voor een consult, waarna ik de volgende dag al werd geholpen. Ik liep pijnvrij de kliniek uit nadat ik 3 maanden veel zenuwpijn had gehad in mijn rechterbeen en op…

  Lees het verhaal van Simone

 • "Zeer deskundig geholpen"

  beoordeling: 9/10

  Zeer deskundig-Heel goed resultaat- Goede sfeer- Korte wachttijd- Blij!

  Lees het verhaal van Ivo Tiemessen

 • "Uitstekende zorg – opgepast met vitamine preparaten"

  beoordeling: 9/10

  Dr. Iprenburg heeft successvol mijn hernia klacht (L4-L5) verholpen, mijn klachten in de linkerteen, voet en scheenbeen zijn sterk verminderd. Hiernaast had ik last van gevoelloosheid onder beide voeten. Dit blijkt niet te worden veroorzaakt door de hernia, maar door…

  Lees het verhaal van Antony Beumer

Independer.nl score klanttevredenheid 9.3

Iprenburg Herniakliniek heeft meer dan 5300 HNP operaties verricht, waaronder meer dan 2800 PTED’s.
Lees de ervaringen van patiënten en bekijk de reviews op Independer.